reklama
dziewczyny a powiedzcie mi ile Wasze dzieci spia w dzien????
Maja mi przesypia prawie pol dnia
jak wstanie po 6 czasami ok 7 to potem koniecznie drzemka po 9 tak ze 2-3 godziny (teraz juz mi spi 3 godziny) a potem nie wazne o ktorej sie obudzi ale ok 14 druga drzemka i tez tyle samo trwajaca czyli ok 3 godzin czyli wychodzi mi ze w dzien spi mi ok 6 godzin i juz po 19 chce znowu spac. w nocy budzi mi sie ok 2-3 razy.
zuzia u nas jest identyczny rozkład ...jazdy
A ja mam pytanko ,byłyście z maluszkami na bilansie 9 m-c .Ja się trochę boję ,bo ta grypa tak panuje ,a Niko (tfu tfu) od urodzenia nawet katarku nie miał i chyba zadzwonię i zapytam się jak i co mam robić .Może nie będę musiała iść ,albo mnie umówią na godzinkę .Po co ma się stykać z chorowitkami
agi0506
Fanka BB :)
Ja nawet nie wiedziałam że jest taki bilans.ale latam i nim teraz po lekarzach więc jestem na bieżąco. A myślałam że rozmiar ubrania ma się do rozmiaru ciała dziecka.Ale się pomyliłam.Miłosz ma 70 cm przy wadze 7540g.A rozmiar ciuchów 80.
Zuzia Jolek ale macie śpiochów:-) u nas to były 3 drzemki po ok 1 godz każda. ok 7, 11, 16. ale za to dzisiaj Matik spał 2,5 godziny w południe, a teraz robi drzemkę poobiednia:-)
jolek jaki bilans????mi po ostatniej szczepionce kazali przyjś dopiero jak młody skończy rok. no chyba że będę miała jakieś pytania to zadzwonić i się umówić wcześniej, co planuję zrobić w okolicach świąt.
ana powiem ci, że jak Gabek nauczy się sam wracać na podłogę to będzie troszkę lepiej
jolek jaki bilans????mi po ostatniej szczepionce kazali przyjś dopiero jak młody skończy rok. no chyba że będę miała jakieś pytania to zadzwonić i się umówić wcześniej, co planuję zrobić w okolicach świąt.
ana powiem ci, że jak Gabek nauczy się sam wracać na podłogę to będzie troszkę lepiej
maltanka
A ja mam pytanko ,byłyście z maluszkami na bilansie 9 m-c
my byliśmy. u nas na takie bilanse zapisują ze zdrowymi dziećmi
Anius naprawdę. nam pediatra mówiła żeby przychodzić do roku czasu tak co 2-3 miesiące na ważenie, mierzenie i takie ogólne badanie,jolek jaki bilans????mi po ostatniej szczepionce kazali przyjś dopiero jak młody skończy rok. no chyba że będę miała jakieś pytania to zadzwonić i się umówić wcześniej, co planuję zrobić w okolicach świąt.
Zuzia24
jolek to rzeczywiście mamy śpiochów w domu
lajfik
Kuba i Kaja;*
jolek w Polsce jest inaczej niz tutaj , wy chodzilyscie czesciej na wage i kontrole z dziecmi niz my . Ja bylam drugi raz i trzeci raz bedzie na 2 latka , ale ja juz bede w Polsce
Kaja spi roznie , ogolnie dwa razy ok.30min. i 1godz. czasem spi raz 30 min. czasem 2 godz.
Kaja spi roznie , ogolnie dwa razy ok.30min. i 1godz. czasem spi raz 30 min. czasem 2 godz.
my byliśmy. u nas na takie bilanse zapisują ze zdrowymi dziećmi
Anius naprawdę. nam pediatra mówiła żeby przychodzić do roku czasu tak co 2-3 miesiące na ważenie, mierzenie i takie ogólne badanie,
tak jest przyjęte i jest napisane w książeczce ale nieobowiązkowe
reklama
mikimauro
Jak urodziłam Majke, zreszta cała ciaza też, myślałam ze oszaleje. Podejście Irlandzkich lekarzy jest straszne. Teraz się już przyzwyczaiłam, ale ta ich naturalność doprowadzała mnie do obłedu. Nie mieżyli, nie ważyli, nie leczyli, wszystko jest OK, jak chore to OK, jak zdrowe to OK.....jolek w Polsce jest inaczej niz tutaj , wy chodzilyscie czesciej na wage i kontrole z dziecmi niz my . Ja bylam drugi raz i trzeci raz bedzie na 2 latka , ale ja juz bede w Polsce
Wiecie tak sobie myśle co u mamaflavii??? Jak zdrówko Juliankowe???