reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze maleństwa - pediatra, problemy, radości, jak rosną nasze pociechy

Dzieki dziewczyny za wsparcie...ja juz sie podlamalam troche, bo dzisiaj mielismy wyjsc..juz nawet sie w szpitalu spakowalam, a tu lekarz, ze jeszcze zrobimy przeswietlenie pluc, tak dla pewnosci i jak bedzie OK to wychodzimy ..no i wyszlo zapalenie pluc:no::no: takze nie wiem ile jeszcze tam zostaniemy. Bartus mimo wszystko jest dzielny, bawi sie, usmiecha, zaczepia 'piguly' :) ale juz marzymy o domku.

reklama
Yawla usciski dla Was mam nadzieje ze niedlugo bedziecie juz w domku
Emkamku obys nie miala racji z tym ze jeynki wychodza najlagodniej bo ja juz wysiadam

Gabrys ma rowniez gorsze dni z jedzeniem dzis obrazil sie na moj obiad :cool:

Poza tym uczulenie wrocilo pelna para maly znow na syropie a mimo to trze sie tak ze zal mi go mysle ze ta swedzaca buzia musi go dodatkowo rozdrazniac bo muchy w nosie niemilosierne

No i zauwazylam ze daje tak czadu tylko przy mnie jak mu sie sprzeciwie cos zabiore zamkne szuflade gdy wlasnie zamierzal zanurzyc w niej lapki , wygina sie w luk robi caly czerwony i drze sie okropnie przysiegam ze gdyby stal to by ze zlosci tupal a jak moj M zrobi to samo Gabrys spojrzy i zaczyna bawic sie czym innym , tak samo z ubieraniem mi sie wydziera i wyrywa a moja mama normalnie go ubierze - nic nie rozumiem :confused2:

Yawla- Dużo zdrówka dla Barta:-)

Ana- to Dzieć ma charakterek:-p:-p:-p:cool2:

Ja dziś usypiałam prawie dwie godziny- z cycem od początku i nie bardzo wiem, o co kaman? te dwa zęby mogą ją tak napier..ać??:shocked2::sorry:paracetamol+viburcol+dentinox i nic!!:-(

Martussa ja usypiałam 1,5 godz. ale u nas to ciekawość a nie ból przeszkadzało zasnąć. Po prostu po odłożeniu do łóżeczka od razu łapała się szczebelek i wstawała, a do tego sobie śpiewała. W końcu zaczęłam usypiać na rękach i gdy już myślałam, że pzysypia buch do łóżeczka, a ta od razu fik do szczebelek i wstaje :eek:

martusa myślę, że mogą bo z Alicją miałam to samo, teraz troszke spokojniej przez dwa dni i nawet spanie lepsze i jedzenie też... ale wiem, że z ząbkami to tak może być... na Ale tez te żele nie działają w ogóle... ehhh sie muszą biudule wycierpiec i nie ma inaczej

Cześć dziewczyny.
Yawla strasznie współczuję tego szpitala, ucaluj synka ode mnie.
Zośka to tez istnyżywioł. Raczkuje z prędkością 100km/h, kuca i probuje wstawać, ale kończy się tym że gubi równowagę i bach. Jesli spróbuje jej przeszkodzić w zabawie a nie daj Boże zabrac jakiś kabelek, czy odczepić od klatki z królikiem to jest taki ryk wściekłości ,czerwień i krzyk. Moja panna potrafi kogoś okrzyczeć- to komiczne- ktos cos robi a ona odwraca sie do niego, robi się czerwona i wydaje tubalny krzyk( nie płacz) poczym wraca do zabawy. Jestniesamowita i taka pocieszna że szok:szok:No i gada po japońsku, cały czas cos nawija, oprócz sylab, gada. No i wreszcie robi papa i brawo i na Gagę pokazuje paluszkiem i mówi Gaga( to nasz królki) Maja jest zazdrosna:)
Na reszcie mam net więc od jutra nadrobię cotam bylo u was słychać, na razie padam na pyszczek.

reklama
Do góry