reklama
Martussa82
Hankowa Matka-Wariatka :)
ja gupi gupek nie napisałam- paracetamol firmy HascoMartussa a co to za syrop?
hej laski ja tak tylko na chwilkę
już niczym wam się nie będę chwaliła ,bo co napiszę to się Nikowi odkręca. Nie chce nic jeść tylko cyc i banany i ma tak zaciśnięty dziubek ,że chyba szczękościsku dostał .Cały czas marudny i cały czas muszę go zabawiać .No myślę ,że teraz to już te zęby będą niedługo na wierzchu . Oby i oby wróciło moje dziecko .Dużo wytrwałości i zdrówka wam życzę i troszkę rzadziej będę się pojawiała.
już niczym wam się nie będę chwaliła ,bo co napiszę to się Nikowi odkręca. Nie chce nic jeść tylko cyc i banany i ma tak zaciśnięty dziubek ,że chyba szczękościsku dostał .Cały czas marudny i cały czas muszę go zabawiać .No myślę ,że teraz to już te zęby będą niedługo na wierzchu . Oby i oby wróciło moje dziecko .Dużo wytrwałości i zdrówka wam życzę i troszkę rzadziej będę się pojawiała.
jolek - zęby jak nic :-)
U nas widać już białe pod dolną jedynką więc lada chwila będzie mieć następny na wierzchu.
Idę dzisiaj po... chyba jednak czopki. Ten viburcol.. Kudrę, a może jednak tak jak wcześniej paracetamol?! A może jedno i drugie i będe stosować zamiennie :-)
U nas widać już białe pod dolną jedynką więc lada chwila będzie mieć następny na wierzchu.
Idę dzisiaj po... chyba jednak czopki. Ten viburcol.. Kudrę, a może jednak tak jak wcześniej paracetamol?! A może jedno i drugie i będe stosować zamiennie :-)
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
My jak dotąd też tylko Bobodent stosowaliśmy i to bardzo sporadycznie;-) Zobaczymy jak będzie dalej, ale dwie dolne jedynki wyszły w miarę spokojniewiecie co, ja stosowałam tylko bobodent i nie było tak źle
Wiecie co, wydaje mi sie, ze najlzej wychodza jedynki. U nas dopiero przy dwojkach zaczely sie cyrki, jolek moglabym sie podpisac po Twoim postem, zmieniajac cyca na butle. Moj lobuz ostatnio coraz mniej pije - zawsze wciagal 3 x 210 ml mleka, a teraz 150-180, jak wypije 210 to swieto dzisiaj od rana wypil 60 ml herbatki w 5 ratach:-( przedwczoraj, zeby zjadl obiadek specjalnie wlaczylam wczesniej pralke - patrzyl w nia jak zaczarowany i otwieral dziobek, a dzis zanim poszedl spac, to tez wciagnal sloiczek, ale co sie musialam przytym naspiewac to moje... Martwi mnie to, ze nie chce pic, ani herbatki, ani soczku, o wodzie to juz dawno zapomnialam. Robi przez to twarde kupki i meczy sie przy nich niemilosiernie... Jak tak dalej pojdzie, to chyba bede go strzykawka poic:-(
Aaaaa, wczoraj pisalyscie o butach, ufff, juz sie balam, ze moj dziec, to fetyszysta
Aaaaa, wczoraj pisalyscie o butach, ufff, juz sie balam, ze moj dziec, to fetyszysta
Zuzia24
Fanka BB :)
ja tez daje na noc Maji Viburcol i mam wrazenie ze lepiej troszeczke -budzic sie budzi ale przynajmniej nie marudzi i nie poplakuje wystarczy dac smoka czy mleczko i zaraz zasypia.
u nas strasznie te zeby wychodza-jest bardzo niespokojna i jakos zel na dziasla nie dzialaja
yawla zdrowka dla Bartusia zycze
u nas strasznie te zeby wychodza-jest bardzo niespokojna i jakos zel na dziasla nie dzialaja
yawla zdrowka dla Bartusia zycze
reklama
jolek ja też jestem pewna, że to zęby.
emkamek u nas też obraza na jedzenie, ale z łyżeczki, z butli zjada więcej niż kiedyś. A z piciem wody, skoczków, herbatki to cały czas mega problem. Już cuduję ze smakami. Kupię jakiś, daję jej pierwszy raz i super - wypija za jednym zamachem nawet 90 ml, a na następny dzień po 2 łykach pluje tym samym soczkiem
emkamek u nas też obraza na jedzenie, ale z łyżeczki, z butli zjada więcej niż kiedyś. A z piciem wody, skoczków, herbatki to cały czas mega problem. Już cuduję ze smakami. Kupię jakiś, daję jej pierwszy raz i super - wypija za jednym zamachem nawet 90 ml, a na następny dzień po 2 łykach pluje tym samym soczkiem