reklama
Ardzesh Heel-Viburcol N, czopki na niepokój dziecięcy, 12 szt - Apteka internetowa dbam o zdrowie my mamy to Dagomed nr44 chamomilla, granulki, bolesne ząbkowanie, 7 g - Apteka internetowa dbam o zdrowie choc do konca nie wiem czy dziala..mysle, ze tak naprawde nic nie podziala na 100%
A my od piatku w szpitalu..zapalenie krtani i oskrzeli. Juz jest lepiej..prawdopodobnie jutro wychodzimy, bo kociol sie robi w szpitalu..juz oddzial pelen, a ze Bart czuje sie lepiej wiec pewnie nas wypisza...no i mamy dwa kolejne zabki..gorna lewa jedynka i dwojka
) w przyszlym tygodniu pewnie pojdzie strona prawa..juz sie ciesze 
A my od piatku w szpitalu..zapalenie krtani i oskrzeli. Juz jest lepiej..prawdopodobnie jutro wychodzimy, bo kociol sie robi w szpitalu..juz oddzial pelen, a ze Bart czuje sie lepiej wiec pewnie nas wypisza...no i mamy dwa kolejne zabki..gorna lewa jedynka i dwojka
hooba
lutówka 2009 i 2012
Ardzesh my na zęby braliśmy właśnie vibulcol zamiennie z paracetamolem - tak nam pani doktor poradziła i tylko na noc
.
Co do kapci to u nas też królują podeszwy wszelkiej maści, a szczotkę do kibla to Bart też już znalazł
- podczas eskapad za mamą do kibla ;-).
A poza tym to wróciliśmy własnie od lekarza - Bart ma pokrzywkę. Normalnie wyszła w przeciągu godziny - jest cały w czerwone plamy :-(. Moje małe biedactwo:-
-(.
No nic, zbieram się na uczelnie.
Yawla dużo zdrówka dla Barta :*, dobrze że już lepiej
i gratulacje zęboli
)
pgb a kupy u nas po czopkach z normie

Co do kapci to u nas też królują podeszwy wszelkiej maści, a szczotkę do kibla to Bart też już znalazł

A poza tym to wróciliśmy własnie od lekarza - Bart ma pokrzywkę. Normalnie wyszła w przeciągu godziny - jest cały w czerwone plamy :-(. Moje małe biedactwo:-
No nic, zbieram się na uczelnie.
Yawla dużo zdrówka dla Barta :*, dobrze że już lepiej
pgb a kupy u nas po czopkach z normie
Ostatnia edycja:
larkaa
Fanka BB :)
aga u nas tez furczenie w nosie i zatkany nos. Ale nie katar, bo nic się nie leje z nosa. Pisałam z tym problem do lekarza 24h online i kazał nam brać 3 dni nasivin soft, a potem 10 dni euphorbium. Dzisiaj właśnie skończyliśmy podawać, bo minęło 13 dni i jest dużo lepiej. Zobaczymy jak za kilka dni będzie.
Nie ma to jak lekarz przez neta
Nie ma to jak lekarz przez neta
Martussa82
Hankowa Matka-Wariatka :)
Yawla- zdrówka dla Barta!!
Larkaa-

PBG- u nas po czopkach normalne kupki były
Ardzesh- stosowałam Viburcol i na mój nos nie zdawał egzaminu- jak się miała obudzić to się budziła i już. teraz przed snem dostaje syrop i smarujemy dziąsła w dzień.
poddałam sie... Hanka od 2 dni znów zasypia przy piersi, nie mogę wytrzymać jak się tak męczy, dziś czytałyśmy książeczkę, przytuliłam i nic, zaczęła się słaniać na łóżku, ale spania nie było- 5 minut przy cysiu i już spała. dwie dwójki na górze już się bielą pod skórą..
Larkaa-

PBG- u nas po czopkach normalne kupki były
Ardzesh- stosowałam Viburcol i na mój nos nie zdawał egzaminu- jak się miała obudzić to się budziła i już. teraz przed snem dostaje syrop i smarujemy dziąsła w dzień.
poddałam sie... Hanka od 2 dni znów zasypia przy piersi, nie mogę wytrzymać jak się tak męczy, dziś czytałyśmy książeczkę, przytuliłam i nic, zaczęła się słaniać na łóżku, ale spania nie było- 5 minut przy cysiu i już spała. dwie dwójki na górze już się bielą pod skórą..
reklama