reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze maleństwa - pediatra, problemy, radości, jak rosną nasze pociechy

ardzash Zuzce na ząbki pomaga schłodzony w lodówce gryzak wodny. A powiedzcie mi jak wasze dzieci reagują na czopki? Normalne są bardzo wodniste kupki?

reklama
Ardzesh Heel-Viburcol N, czopki na niepokój dziecięcy, 12 szt - Apteka internetowa dbam o zdrowie my mamy to Dagomed nr44 chamomilla, granulki, bolesne ząbkowanie, 7 g - Apteka internetowa dbam o zdrowie choc do konca nie wiem czy dziala..mysle, ze tak naprawde nic nie podziala na 100%
A my od piatku w szpitalu..zapalenie krtani i oskrzeli. Juz jest lepiej..prawdopodobnie jutro wychodzimy, bo kociol sie robi w szpitalu..juz oddzial pelen, a ze Bart czuje sie lepiej wiec pewnie nas wypisza...no i mamy dwa kolejne zabki..gorna lewa jedynka i dwojka :)) w przyszlym tygodniu pewnie pojdzie strona prawa..juz sie ciesze :)

Ardzesh my na zęby braliśmy właśnie vibulcol zamiennie z paracetamolem - tak nam pani doktor poradziła i tylko na noc :tak:.
Co do kapci to u nas też królują podeszwy wszelkiej maści, a szczotkę do kibla to Bart też już znalazł :baffled: - podczas eskapad za mamą do kibla ;-).
A poza tym to wróciliśmy własnie od lekarza - Bart ma pokrzywkę. Normalnie wyszła w przeciągu godziny - jest cały w czerwone plamy :-(. Moje małe biedactwo:-:)-(.
No nic, zbieram się na uczelnie.

Yawla dużo zdrówka dla Barta :*, dobrze że już lepiej :) i gratulacje zęboli :))
pgb a kupy u nas po czopkach z normie :)

Ostatnia edycja:
dzięki! Chyba kupię ten viburcol.
yawla biedny Barcik :-( musiał się porządnie załatwić, że w szpitalu wylądował :-(
pbg - po paracetamolu mała normalnie kupkuje. nie ma żadnej różnicy. :-);-)

aga u nas tez furczenie w nosie i zatkany nos. Ale nie katar, bo nic się nie leje z nosa. Pisałam z tym problem do lekarza 24h online i kazał nam brać 3 dni nasivin soft, a potem 10 dni euphorbium. Dzisiaj właśnie skończyliśmy podawać, bo minęło 13 dni i jest dużo lepiej. Zobaczymy jak za kilka dni będzie.

Nie ma to jak lekarz przez neta :D

Yawla- zdrówka dla Barta!!

Larkaa-:-D:-D

PBG- u nas po czopkach normalne kupki były

Ardzesh- stosowałam Viburcol i na mój nos nie zdawał egzaminu- jak się miała obudzić to się budziła i już. teraz przed snem dostaje syrop i smarujemy dziąsła w dzień.

poddałam sie... Hanka od 2 dni znów zasypia przy piersi, nie mogę wytrzymać jak się tak męczy, dziś czytałyśmy książeczkę, przytuliłam i nic, zaczęła się słaniać na łóżku, ale spania nie było- 5 minut przy cysiu i już spała. dwie dwójki na górze już się bielą pod skórą..

reklama
Do góry