reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze maleństwa - pediatra, problemy, radości, jak rosną nasze pociechy

Zosia też się puszcza:-):-) czasami fajnie sama wstaje i siada a czasami ryk .Wchodzi w każdy kąt tzn.raczkuje ,no i jak mówie ;Zosia nie wolno! To ona usmiech i dalej :crazy: Nic mnie nie słucha :happy:

Wstała dzisiaj o 7 rano więc zmykam juz spac bo mi sie oczy zamykają

reklama
no mój to w zasadzie nie ma się z kim puszczać:-D:-D:-D:-D:-D:-D
no i tak go wychowuję aby tego nie robił .:no::no::no::no:

zapmarta też myślę ,że będzie wszystko dobrze
oj też cały dzień myślę o Julianku

A u nas od wczoraj gorączka. 38,3 st.C. Nie wiem czy lecieć od razu do lekarza czy poczekać. Wydaje mi się ze to przez zęby tym razem. Ale tylko mi się wydaje...

zapmarta moja Julka miała cystografię.:tak: A mogłaś być z małym na sali, bo podobno nie pozwalają.:no: Okropne przeżycie dla dziecka a jeszcze gorsze dla matki gdy musi patrzeć na cierpienie swojego dziecka.:-( No ale jak trzeba i to wyjaśni wszystko ... U Julki wyszło , że jest wrażliwa na wszelakie detergenty. Stąd często łapała zapalenie .Bieliznę osobistą piorę jej w szarym mydle.:tak:I to kłopot u nas rozwiązało. A może samo z wiekiem przeszło.:nerd:

laski mnie się dziś śniła Mamaflawi . :hmm: I z samego rańca dopadłam się do kompa. A noż widelec jakieś wieści...:-(

ana545 o zasypianiu nic mi nie mów.. Nawet z uśpieniem w wózku Ameli mam problemy. Skubana doopkę wystawia , kręci się , siada, wstaje, śpiewa, marudzi, tatę woła ( jakbym ją mordowała)... :confused2:

labudka to nie prowokacja :no::-D:-D:-D. Tak mi się napisało;-). Szaczerze to pomyslałam o Tobie, ale słowa zastepczego nie znalazłam. :-D:-D:-D

mary105 my dzień w dzień o 7 wstajemy.:tak:
A czy wasze dzieciaczki odczuły jakoś zmianę czasu? Bo u nas bez zmian.Jak było , tak jest.:tak:

jolek2 ty pozwalaj mu na puszczanie, bo Nikus zamknie się w sobie.:laugh2:i bedzie miał Ci za złe , że mu nie pozwoliłaś. I jak nauczy sie chodzić? :eek:

kraf83 a trzydniówkę przechodziliście? Może poczekaj do wieczora.

kraf, poczekaj troche. mi lekarz mowil, zeby z 38 nie przychodzic..ale co lekarz to inna opinia.

a ja juz przestanie chwalic mlodego, ze nocki przesypia, bo za kazdym razem jak to Wam napisze, to mam nocke ze wstawaniem kilka razy. dzisiaj rano byl podrapany za uchem, wiec moze to zeby w koncu, bo niby dzieciakom sie wydaje ze bola wtedy uszy i sie za nie ciągną...ale cholera wie

justa :-D

Dzisiaj znowu pobudka o 7>chyba jej tak zostanie bo zasneła wczoraj o 20,30
Justa_82 u nas przed zmianą czasu wstawała o 8-8,30.Teraz nam się cały plan dnia pomieszał.A taki fajny mielismy:rofl2:

no u nas wcześniej Kalina wstawała o 7:30, a teraz o 6:30 :|
no i kurczę kilka dni spokoju mieliśmy i znowu zakatarzona jest, także dzisiejsza nocka kiepska była, bo nie mogła spać przez zatkany nos.

reklama
larkaa wracajcie szybciutko do zdrówka

a u nas kolejna superr nocka .Zasnął o 19,30 to miał pobudkę o 2,30 na cyca,później kręcił się o 6 myślałam ,że wstaje .Dałam mu smoka i wyszłam ,wracam ,a moje dziecko pochrapuje .Spał do 7,45. Teraz też już padł

Do góry