reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze maleństwa - pediatra, problemy, radości, jak rosną nasze pociechy

aga, specjalnie dla Ciebie :-)

Załączniki

• DSC08230.jpg
    DSC08230.jpg
    14,4 KB · Wyświetleń: 63
reklama
oj Antar to nieciekawie u was . Nikodem też dostaje Zyrtec ,bo cały się drapał ale od kiedy mu daję to przestał .A jak zdarzy mi się zapomnieć to na drugi dzień znowu orka po całym ciele. A o co chodzi z tym wapniem ,bo ja cały czas pije.

labudka jak już wspominałam ja duż używałam maści majerankowej .Smarowałam pod ,nad i cały nosek chłopaki kichali i katar wykichali.

no a co do inteligencjj:cool::cool: naszych dzieci to ja skromnie powiem ,że nie mam co się martwić .Bo dzieci mam po 40 są obdarzone wrodzoną inteligencją:laugh2::laugh2::laugh2:.Zresztą u mnie to rodzinne . Babcia miała syna po 40, teściowa córkę ( ta jest bardzo inteligętna tylko mało kumata zresztą to siostra mojego M to nie ma co się dziwić:-p:-p) ,no i moją teściową ( wspaniałą była osobą) też mama urodziła po 40:-D:-D:-D:-D

hej labudka laska jesteś:cool2::cool2:

Bo dzieci mam po 40 są obdarzone wrodzoną inteligencją:laugh2::laugh2::laugh2:.Zresztą u mnie to rodzinne .

kolejna skromnisia ;-)

juz kupilam po konsultacji z lekarzem masc majerankowa, jakis olbas oil do kropienia przescieradla (dalam 2 kropelki, a wali tym w calym pokoju) i osciloccocinum. jutro ide do lekarza, zeby mlodego osłuchał bo costam mu charczy i po kapieli mial stan podgorączkowy 37.2, wiec wole sie na weekend uspokoic.

no ładnie sobie słodzicie, Koleżanki;-);-)

Hanka chyba wraca do sił:tak: twarda sztuka z niej- juz sie nie chce tulić, więc jest oki:-D ale wieczorem normalnie padła- nie wiedziałam, o co kaman, jak zaczęłam marudzić godzinę wcześniej niż zwykle:-)

Jolek- a dzieci Tatusiów po 40??;-) bo ja takowym jestem:-p (mnie też mozecie posłodzić, a co??:-p:-p:-p:-p) a czy mozemy obniżyć ten pułap do lat 35- to mi się Hanka załapie:-p:-p:rofl2::rofl2::rofl2:

no ładnie sobie słodzicie, Koleżanki;-);-)

Hanka chyba wraca do sił:tak: twarda sztuka z niej- juz sie nie chce tulić, więc jest oki:-D ale wieczorem normalnie padła- nie wiedziałam, o co kaman, jak zaczęłam marudzić godzinę wcześniej niż zwykle:-)

Jolek- a dzieci Tatusiów po 40??;-) bo ja takowym jestem:-p (mnie też mozecie posłodzić, a co??:-p:-p:-p:-p) a czy mozemy obniżyć ten pułap do lat 35- to mi się Hanka załapie:-p:-p:rofl2::rofl2::rofl2:
noooo z tatusiami to tak łatwoto nie jest ,bo oni mają przyjemność ,a my i przyjemność i ból. Nie mów ,że ty sikso jesteś po 35-tce???:cool::cool:

reklama
Do góry