reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze maleństwa - pediatra, problemy, radości, jak rosną nasze pociechy

reklama
Mamy zebolka :-D:-D:-D...lewa jedyneczka ;-)
i dziecie me mowi i robi pa-pa :-p... cos sie zaczelo :-)

Martussa ....DUZO zdrowka dla Haneczki :-) no i dla CIEBIE!
Aga ... kurcze wez do mnie przyjedz ..:-D:-D:-D...

lajfik superr
ja staram się jak najrzadziej mówić nie wolno , tylko tak jak aga daję coś nie używane ,a jeżeli chce np. ściągnąć ceratę ze stołu to kładę kawałek np ścierki albo jakiejś szmatki i ciągnie .A jak interesuje się czymś czego nie może mieć to podchodzę pokazuję i zaraz staram się go zainteresować czymś innym . Mam nadzieję ,że te moje książki też oszczędzi bo swoich po braciach ma 2 kartony

lajfik gratulujemy ząbka :-)

Zosie też interesują kable, kontakty , stojak z płytami dvd Musze go wyniesc bo się boje że przewróci się na nią Na razie turla się do niego i wyciąga te dolne płyty:-)
Czasami w ciągu sekundy przeleci przez pokój jak cos interesującego zobaczy

lajfik gratulejszyns :-)
martussa zdrówka bidulki Wam zycze

a odnosnie 'nie wolno' to mam zamiar używac to wtedy kiedy naprawde czegos mlody nie powinien robic czy ruszac - ze wzgledu na bezpieczenstwo czy np moja strefe - dostanie dolna szuflade,zeby z niej rzeczy wywalal, ale juz np. od moich kosmetyków wara ;-) i czytalam coś co moim zdaniem ma sens - ze np jak dziecko robi bałagan czy sprawdza co sie stanie jak odwroci butelke z woda do góry nogami, nie powinno sie go karcic i mu tego nie pozwalac, bo wtedy dziecko straci chec na eksperymenty, ktore stanowia dla niego wazny etap w rozwoju. dlatego to co robi Aga ma sens - dawac dziecku coś swojego co moze testowac do woli i bez stresu, a usuwac z otoczenia dziecka rzeczy, ktorych nie powinien ruszac.
ale ze mnie mądrala, zwlaszcza, ze mój jeszcze nigdzie sie nie rusza wiec mam nad nim pełną kontrole :-D ciekawe co czas pokaże

Aga ... kurcze wez do mnie przyjedz ..:-D:-D:-D...
a czego ode mnie oczekujesz ???:-p:-p:-p

labudka ale jest w tym mały problem, bo Jurand i tak woli klawiaturę moją i kable od kompa <hahaha>. Sadzam go przed kompem daje jego klawiaturę a ten i tak dźwiga swoje 4 litery i do mojej się przystawia

Ostatnia edycja:
aga bo tak na prawdę taka polityka nic nie daje. Dałam Zuzi nieużywaną moją starą komórkę, to się cieszyła tylko chwilę - do puki nie zobaczyła jak rozmawiam przez swoją nową. Chyba dzieciaki po prostu z ciekawości chcą sprawdzić co my takiego widzimy w tych przedmiotach, że tak często z nich korzystamy - dlatego są atrakcyjne.
A "nie wolno" mówię jak wyciąga te zabezpieczenia na rzepy od pasów z fotelika i wychodzi z niego w trakcie jazdy samochodem. Potrafi to któryś spryciarz?

reklama
Do góry