reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze maleństwa - pediatra, problemy, radości, jak rosną nasze pociechy

hi, hi- drugi dziś kup poszedł w pieluchę- tyle z nocnikowania;-);-)

pewnie, ze każda z nas zobi jak zechce-ja dziś posadziłam drugi raz- wczoraj wieczorem był debiut z gołą doopką i było siisii, a ze wiem, ze rano kupa jest, to ja na ten nocnik wsadziłam.pozyjemy-zobaczymy, co z tego wyjdzie. nie jest to dla mnie sprawa honoru, zeby już zawsze... raczej powolny trening i przyzwyczajenie do nowego sprzęta;-)

Jolek- ale chodzę dumna jak paw!! Aż mam ochotę mężowi na tapetę nocnik z kupą wrzucić :rofl2::rofl2::rofl2:

reklama
Mamy nocnik :tak: Maciek do niego sika czasami jak mu sie powie "psi, psi" :tak: ale i tak wiem ze duzo czasu minie az zrozumie ta czynnosc, tak jak pisze yawla

hi, hi- drugi dziś kup poszedł w pieluchę- tyle z nocnikowania;-);-)

pewnie, ze każda z nas zobi jak zechce-ja dziś posadziłam drugi raz- wczoraj wieczorem był debiut z gołą doopką i było siisii, a ze wiem, ze rano kupa jest, to ja na ten nocnik wsadziłam.pozyjemy-zobaczymy, co z tego wyjdzie. nie jest to dla mnie sprawa honoru, zeby już zawsze... raczej powolny trening i przyzwyczajenie do nowego sprzęta;-)

Jolek- ale chodzę dumna jak paw!! Aż mam ochotę mężowi na tapetę nocnik z kupą wrzucić :rofl2::rofl2::rofl2:

hi hi dobre to
yawla ja na razie nie sadzam go tak na siedząco tylko kładę na moje ręce między nogi i natrzymuję i on stópkami opiera się o moje dłonie i udkami uciska sobie brzuszek i wtedy kupka idzie jak nie uciska to ja go nie zmuszam . Nawet czasami słyszę,że stęka wiem ,że to na kupę i mówię mu ,,rób w pieluchę ,, ,bo akurat jestem zajęta ,to tak będzie papę darł ,że chciał nie chciał muszę rzucać wszystko i iść ,żeby sąsiedzi nie myśleli ,że dziecko maltretuję

uff kamień z serca mi spadł ,byliśmy z wynikami no i okazało się ,że jest minimalny niedobór żelaza ale to mamy nadrobić dietką wysokożelazową czyli gwoździe, metalowe miski i wizyta na złomie ... nie nie oczywiście żartuję mam podawać szpinak, pietruszkę i wszystko mięsko i żółtka Acha w kurczaku jest mało żelaza i nie polecała mi go podawać lepiej indyka . A,że mało sika to po prostu on taki jest bo mocz jest ok..Dziękuję za słowa wsparcia

Ale Wam zazdroszcze,:zawstydzona/y: Wasze dzieciaki startują z nocnikami, :szok:nie wiem kiedy Maxiol zacznie, bo nie mam czasu na sadzanie go:no:.generalnie to ja sama nie mam czasu własne dupsko wysadzić;-), a gdzie jeszcze siedzieć nad nocnikiem Majki i Maxa:szok::no::no:

.generalnie to ja sama nie mam czasu własne dupsko wysadzić;-),

prawie sie popłakałam ze śmiechu!!!!:-D:-D:-D:-D:-D Miki, moze tak w rządku trzy nocniczki- dwa malutkie i jeden większy dla Ciebie- przykład byś dzieciakom dawała jak nic;-);-);-)
miewam podobnie, bo łazienka na dole;-);-)
czyli gwoździe, metalowe miski i wizyta na złomie
:-D:-D:-DJolek, dobrze, ze Niko ni ma zębów, bo na takiej diecie to by je potracił jak nic:rofl2::rofl2::rofl2:

dobrze, że zdrów, dawaj szpinak!!:tak:

oj martussa82:))))))))))))) jolek2 ale to nie jest anemia?no ja też niedługo idę na badania z Miłoszem a potem szczepienie mnie czeka i do następnego roku następne:)

reklama
prawie sie popłakałam ze śmiechu!!!!:-D:-D:-D:-D:-D Miki, moze tak w rządku trzy nocniczki- dwa malutkie i jeden większy dla Ciebie- przykład byś dzieciakom dawała jak nic;-);-);-)
miewam podobnie, bo łazienka na dole;-);-)

:-D:-D:-DJolek, dobrze, ze Niko ni ma zębów, bo na takiej diecie to by je potracił jak nic:rofl2::rofl2::rofl2:

dobrze, że zdrów, dawaj szpinak!!:tak:

hihihihi

Do góry