reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze maleństwa - pediatra, problemy, radości, jak rosną nasze pociechy

reklama
Gracjanek wazy rowno 10 kg wiec tez do kruszynek nie nalezy,a ile mierzy to nie wiem,ale jutro go wlasnorecznie zmierze:tak::-)

no, spore mamy dzieciaki :-D:cool2: Hanka mierzy ok 75 cm i waży z 9300:szok:

uwaga!! CHWALĘ SIĘ!! dziś pierwsza koopa poszła w nocnik o poranku!! duma mnie rozpiera!!;-);-) zdjecie zrobiłyśmy z babcią normalnie z radości;-);-) wiem, że Jolkowy Nikoś to już kiblowy weteran i Hanka może się przy nim wstydzić, ale to milowy krok dla nas i już!!:-D:-D:rofl2::rofl2:

ej, a znajoma z porodówki już karmi dziecko- szok- bułką z pasztetem i serkiem topionym i nawet żurkiem podobno!!:eek::confused:

Ewelinka a na co teraz mieliście mieć szczepienie? nam się trochę opóźniło przez wakacje i urlopy w przychodni:crazy: dzisiaj miało być wzwB ale też musiałam przełożyć ze względu na katar
my też mieliśmy mieć na wzw:tak: pójdziemy za tydzień:) bo nasz pediatra przyjmuje dwa razy w tygodniu po godzinie:sorry: tylko w środe po południu. a z Blanka już trochę lepiej..dziś przespała całą noc..katarek mija..za to mnie coś bierze:-(
a co do wagi i wzrostu to nie mam pojęcia..6 tygodni temu Blanka ważyła 7kg a teraz nie wiem..za tydzień Wam napiszę..ale myśle, że ok 7,5kg..później ją zmierzę:tak:

Marta - Gratulacje!!!
Ja kupiłam kilka dni temu nocnik, posadziłam młodą w domu na golasa, a ta w ryk :eek: i wyciągała do mnie rączki, żeby ją zabrać. Po chwili miałam drugą próbę a ta znowu w ryk. Se myślę, że może musi się oswoić z nocnikiem, więc teraz ma go do zabawy. Służy jej za pchacz :szok::-D Trzyma się go i idzie.
Wczoraj miałam drugą próbę i zaś był ryk. :wściekła/y:

:-D:-D dziewczyny czy ja zle napisalam ta wage :-D chodzilo mi 10 kg 30 :-D

A ja juz go na 4 pietro dzwignac nie moge ale ja tez taka pyza bylam ;-)

Gratulacje dla Hanki a wiecie co ostatnio bylam u znajomych i oni maja 2 letniego synka i ucza go teraz robic na nocnik
ja juz nocnik kupilam i mam zamiar wczesniej uczyc a oni na to wyciagaja ksiazke o nocnikowaniu i czytaja ze uczenie dziecka przed 18 mc zycia moze prowadzic to jego problemow seksualnych w przyszlosci- masakra:szok: czego ludzie nie wymyslaja:laugh2:

reklama
:-D:-D dziewczyny czy ja zle napisalam ta wage :-D chodzilo mi 10 kg 30 :-D
ja się domyśliłam, że chodzi o gramy :-):-):-)
fajnie, że ujawniły się mamy kolosów, bo ja miałam już myśli, że może daje temu mojemu gałganowi za dużo jeśc
Hanka gratulacje
ardzesh u mnie jest identycznie, pomimo, że powiedziałam, żeby walił w pieluchy ile będzie chciał to za namową koleżanki, której dziecko ma ponad 3 lata idalej wali w majty, kupiłam i próbujemy. Ale jest podobnie jak u ciebie, tylko u mnie brak ryku, ale Jurand robi się sztywny i zaczyna stękac:-):-):-)

Do góry