reklama
ana545
Mama Gabrysia
Aga dzieki bede smarowac nadal tak na wszelki wypadek
Larkaa co to moze byc piszesz ze wyglada jak uczulenie dziwne ze tak kolo oczka sama jestem ciekawa co powie na to lekarz bo na Gabrysia podpuchniete oko nikt nie ma teori nawet okulista dzieciecy laryngolog tez nie wie a alergolog mowi ze to od blokady drog nosowych przez katar ale podejrzewam goze strzelal z ta diagnaoza
Boze biedna ta Ola biedni rodzice w takich sytuacjach dziekuje w duchu ze Gabrys zdrowy
Martusa jesli Hanka ma dalej czerwona pupe syp na kazda zmiane pieluszki maka ziemniaczana u nas to dziala najlepiej zadne kremy tak nie skutkuja a ja mam ostatnio ten sam problem bo robi sobie jedna kupa na 7 rat takich mini kupek i ja nie zawsze zczaje ten smrodek no i duosko czerwone i maka maka maka pomaga
Ja sie przyznam jaka ze mnie rostrzepana zla matka zapomnialam dzis ze termin szczepienia
Larkaa co to moze byc piszesz ze wyglada jak uczulenie dziwne ze tak kolo oczka sama jestem ciekawa co powie na to lekarz bo na Gabrysia podpuchniete oko nikt nie ma teori nawet okulista dzieciecy laryngolog tez nie wie a alergolog mowi ze to od blokady drog nosowych przez katar ale podejrzewam goze strzelal z ta diagnaoza
Boze biedna ta Ola biedni rodzice w takich sytuacjach dziekuje w duchu ze Gabrys zdrowy
Martusa jesli Hanka ma dalej czerwona pupe syp na kazda zmiane pieluszki maka ziemniaczana u nas to dziala najlepiej zadne kremy tak nie skutkuja a ja mam ostatnio ten sam problem bo robi sobie jedna kupa na 7 rat takich mini kupek i ja nie zawsze zczaje ten smrodek no i duosko czerwone i maka maka maka pomaga
Ja sie przyznam jaka ze mnie rostrzepana zla matka zapomnialam dzis ze termin szczepienia
Nathalie nie mielismy wymazuNapisz prosze czy lekarz sam wyszedl z incjatywa zeby zrobic wymaz czy musialas sie upomniec?Bo nasz lekarz nigdy nawet o czyms takim nie wspomnial,wiec szczerze mowiac nawet nie wiem o co chodzi Nathalie napisz cos wiecej o tym to nastepnym razem spytam lekarzaMysia ale czy mieliście wymaz??? Fiona miała robiony 2 razy i nic nie wykazał.
Nathalie
Fan(ka)
Mysia pierwszy wymaz (po ang swab czytaj słob ;-) ) wzięła połozna jeszcze jak przychodziła na wizytę domową, a drugi po jakimś miesiącu braku poprawy wziął GP. Jak moga ładować bez sensu maść nie wiedząc co w oku siedzi???? Tak własnie w Polsce leczyli długo Ingę, aż się wkurzyłam, poszłam prywatnie do okulisty, zrobił wymaz i się okazało, ze w oku siedział gronkowiec złocisty. Idź do lekarza i poproś o wymaz, koniecznie. To badanie przy okazji pokazuje na jakie antybiotyki dana bakteria reaguje.
Anius ojej, to maleństwo. :-( Koniecznie pisz na bieżąco co u niej.
Anius ojej, to maleństwo. :-( Koniecznie pisz na bieżąco co u niej.
Nathalie bardzo ci dziekuje gdyby nie ty nie mialabym pojecia,ze cos takiego istnieje Jestem wsciekla na mojego lekarzana szczescie przeprowadzilismy sie i musze zmienic przychodnie a tym samym lekarza,moze tym razem zajmie sie nami ktos kompetentny
Martussa82
Hankowa Matka-Wariatka :)
Martusa jesli Hanka ma dalej czerwona pupe syp na kazda zmiane pieluszki maka ziemniaczana
Ana- Dziękuję :-)ale my mamy czerwony tylko rowek:-( to jak nasypać mąki??
Anius- aż mi ciarki po plecach przeszły...:--(
Larkaa- nic takiego nie widziałam, nie pomogę:-(
Mysia- Nathalie ma rację- trzeba znać wroga, niech zrobią posiew i antybiogram.
Ana- Dziękuję :-)ale my mamy czerwony tylko rowek:-( to jak nasypać mąki??
Marteczko, tak mi sie wydaje, ze trzeba troszke rozchylic.
Martussa82
Hankowa Matka-Wariatka :)
Emkamek- Popracuję nad tym;-)
A wczoraj przed snem dalam Hani syropek przeciwbólowy i spała 8 godzin bez przerwy!! żadnego płaczu!! czy stosowałyście czopki Viburcol?? znajoma polecała na niepokój przy ząbkowaniu... czekam na opinie :-):-)
kupek wczoraj miałyśmy 6, w tym jedna ze śluzem, jutro idziemy do lekarza, glutenowe odstawiłam całkowicie... a zębów pozasatłych ni widu ..:-(a Hanka miesza po dziąsłach czym popadnie!!!:-(
A wczoraj przed snem dalam Hani syropek przeciwbólowy i spała 8 godzin bez przerwy!! żadnego płaczu!! czy stosowałyście czopki Viburcol?? znajoma polecała na niepokój przy ząbkowaniu... czekam na opinie :-):-)
kupek wczoraj miałyśmy 6, w tym jedna ze śluzem, jutro idziemy do lekarza, glutenowe odstawiłam całkowicie... a zębów pozasatłych ni widu ..:-(a Hanka miesza po dziąsłach czym popadnie!!!:-(
reklama
moja Iga ma gorączkę z nosa się leje i kaszle, dodatkowo rozdrażniona bo dziąsła swędza myślę że kolejne zęby....dzisiejsza noc masakra spała ze mną budziła się co chwilę płacząć nie może spokojnie oddychać przez ten katar, cycuś był cały czas na uspokojenie trochę pojadła. O 14 mamy domową wizytę zobaczę co powie doktor oby tylko przeziębienie, daję jej już witaminki Juvit multi i Nasivin do nosa i pulmexem smaruje klatkę piersiową i stópki oby pomogło. I nas jesienne chłody złapały