reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze maleństwa - pediatra, problemy, radości, jak rosną nasze pociechy

reklama
labudka a sprawdź małemu uszko naciskając z przodu czy go nie boli ,bo czytałam ,że jak dziecko boli uszko to potrafi się tak ciągnąć

ja dodaję zieleninkę i jest OK

elwisku
co tam gadają, Pyza jest po prostu super babka przyjdzie czas to schudnie niech się nacieszy tym jedzonkiem .Ja zawsze mówię : jedzcie teraz ,bo mogą być takie czasy ,że nie będzie co do gęby włożyć to jedząc suchy chleb bedziemy myśleć ,że to np.schab

wcale a wcale się nie przejmuję, Kuba był identycznym klopsem! a teraz szczupaczek z niego jest :-D

dzięki za dobre słowa
i brawo dla Julianka!!! Pyzucha też już ma ząbka, drugi chyba się jutro przebije, bo już go widać :laugh2:

Julianku, buziaczek od cioci Marty i małego bezzębnego Karolka:-)
Jezyk:szok: 6 zębów. Brawo
Nimfii, u nas kupki ok, po zmianie mleka. Podaję Hipp probiotyczne.

Co do wagi, to pewnie my niewiele ponad 7 kg mamy. We wtorek się okaże. Mamy ostatnie w tym roku szczepienie.

Wielkie gratulacje Julianku :-):tak::tak:

-J- czekam na ciąg dalszy:-):-):-) Sama się zastanawiam jak ja z
Zosią bym sobie poradziła

Zosia narazie nie ma zaparc Moze to przez gruszki:sorry: bo je 2-3 razy w tyg. Jabłka tez je i brzoskwinie ale domowe nie słoiczkowe.Tylko obiadki z słoika jemy

Dzisiaj rano zmieniam pampersa a tam bardzo ciemno-zielona kupka już sie przestraszyłam że cos nie tak a potem mi sie przypomniało że wczoraj miała szpinak na obiadek :-D

Brawo dla Julianka!
Elvisku ,pewnie, Pyza to szybciutko spali!!jak tylko zacznie chodzić.Synus to był pulpet a Olinka taka chudzinka że aż sie martwie..
Zapmarta u nas waga ponizej 7 kg....
Martussa jestem do tyłu żywieniowo! makaron , czosnek , kasza :no::eek::szok: ojej a my dzis dodalismy brokuł dopiero :-D

A ja się pochwale bo ostatnio miałam smutki nad rzeczką...Olinka zjadła dzis ziemniaki , troszkę marcheweczki ale za to rzuciła się na brokuła....Zjadła sporo i nie papke tylko lekko duszony widelcem, wogóle Ola woli w kawałeczkach zamiast papki- słoiczki dlatego jej nie smakują...a kolacja to chyba ze 100 g kaszki wcisneła -pierwszy raz!Noi soczek sama z kubeczka wypiła...Ech cieszę się bardzo..
Czy wasze maluszki długo leżą na brzuszkach? Bo Ola tylko jak ja jestem obok i raczej nie przedpada0woli na rączkach ;-)

reklama
Do góry