reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze maleństwa - pediatra, problemy, radości, jak rosną nasze pociechy

ja daje bebiko i tak pisałam no naprawdę zmniejszył si i lekarz nawet nie powiedział ze to coś złego

Ostatnia edycja:
reklama
Antar - no to brawa dla Zośki! :)) zaraz zacznie Ci się doczepiać do nogi :)))

A Mila dzisiaj pierwszy raz w życiu wzięła nogę i wsadziła sobie dużego palucha do buzi :szok::-D:szok: Trzy razy!!!

taaaa... matka cieszy się z tego bardziej niż dziecko ;-):-p:-D

nimfii mamaflavii dobrze pisze dawaj mu popić choć kilka łyżeczek wody przed każdym posiłekiem, często kładź na brzuszku i jakiś czas temu pisałam Wam o masażu jaki nam pediatra zaleciła na robienie kupek, u nas działa rewelacyjne, te wszystkie metody razem zebrane i Cypol robi kupke codziennie!!!!!!!!

Acha mamy 6 zęba, czyli razem 4 na górze i dwa na dole

My dzis bylismy u innego laryngologa , babka stwierdzila ze zadnej alergii nie widzi :confused2: pobrala wymaz czekamy na wyniki do wtorku
Badz tu madry jeden mowi ze ostre zapalenie nosa i niespotykana alergia
na drugo dzien inny lekarz ze nos nawet ładny nie ma obrzekow wskazujacych na alergie
Teraz musze isc do trzeciego i znow zapłacic a on pewnie wymysli kolejna teorie
dziewczyny strach ze takie bałwanay opiekuja sie zdrowiem naszych dzieci :wściekła/y:

Kupilam wczoraj do Gabrysia pokoju nawilzacz powietrza wraz z jonizatorem moze to cos pomoze czytalam na forch ze to bardzo dobra rzecz dla dzieci a dla alergicznych wrecz wskazana:tak:

ana545 mam nadzieje ze wyniki wymazu będą dobre :tak:

A moja Zoska dzisiaj siedząc u taty na kolanach zjadła kawałek paragonu tylko na chwilę odwrócił wzrok:wściekła/y: Mam nadzieje ze nic jej nie będzie

reklama
Do góry