reklama
Antar - no to brawa dla Zośki! ) zaraz zacznie Ci się doczepiać do nogi ))
A Mila dzisiaj pierwszy raz w życiu wzięła nogę i wsadziła sobie dużego palucha do buzi Trzy razy!!!
taaaa... matka cieszy się z tego bardziej niż dziecko ;-)
A Mila dzisiaj pierwszy raz w życiu wzięła nogę i wsadziła sobie dużego palucha do buzi Trzy razy!!!
masz rację , bo ja zostawiłam Nikosia na podłodze w pokoju i poszłam do kuchni ,wracam a on na brzuchu . Teraz nie mogę mówić nygusek ale leniuszek i tak jest . No ale ja mam radoche
nimfii mamaflavii dobrze pisze dawaj mu popić choć kilka łyżeczek wody przed każdym posiłekiem, często kładź na brzuszku i jakiś czas temu pisałam Wam o masażu jaki nam pediatra zaleciła na robienie kupek, u nas działa rewelacyjne, te wszystkie metody razem zebrane i Cypol robi kupke codziennie!!!!!!!!
Acha mamy 6 zęba, czyli razem 4 na górze i dwa na dole
Acha mamy 6 zęba, czyli razem 4 na górze i dwa na dole
paulusia2209
Fanka BB :)
Moja niunia waży juz 8235g kawał baby hehehe:-):-)
my mamy 3 ząbki i dopiero zaczynamy siadać.
A Mila
my mamy 3 ząbki i dopiero zaczynamy siadać.
A Mila
ana545
Mama Gabrysia
My dzis bylismy u innego laryngologa , babka stwierdzila ze zadnej alergii nie widzi pobrala wymaz czekamy na wyniki do wtorku
Badz tu madry jeden mowi ze ostre zapalenie nosa i niespotykana alergia
na drugo dzien inny lekarz ze nos nawet ładny nie ma obrzekow wskazujacych na alergie
Teraz musze isc do trzeciego i znow zapłacic a on pewnie wymysli kolejna teorie
dziewczyny strach ze takie bałwanay opiekuja sie zdrowiem naszych dzieci
Kupilam wczoraj do Gabrysia pokoju nawilzacz powietrza wraz z jonizatorem moze to cos pomoze czytalam na forch ze to bardzo dobra rzecz dla dzieci a dla alergicznych wrecz wskazana
Badz tu madry jeden mowi ze ostre zapalenie nosa i niespotykana alergia
na drugo dzien inny lekarz ze nos nawet ładny nie ma obrzekow wskazujacych na alergie
Teraz musze isc do trzeciego i znow zapłacic a on pewnie wymysli kolejna teorie
dziewczyny strach ze takie bałwanay opiekuja sie zdrowiem naszych dzieci
Kupilam wczoraj do Gabrysia pokoju nawilzacz powietrza wraz z jonizatorem moze to cos pomoze czytalam na forch ze to bardzo dobra rzecz dla dzieci a dla alergicznych wrecz wskazana
reklama