reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze maleństwa - pediatra, problemy, radości, jak rosną nasze pociechy

A i potwierdzam drugie dziecko jest przeciwieństwem pierwszego.
Mówcie tak dalej, to nigdy nie zdecyduje się na drugie dziecko. Nie mam za bardzo kontaktu z małymi dziećmi, więc nie mam porównania, ale wszyscy mówią że Milena to aniołek. A jeśli mam urodzić Juranda i przeżywać to co Aga, to mi się odechciewa :-:)baffled:

reklama
Ardzesh nie zawsze tak jest ja mam dwoje takich samych

nawet jesli byloby regula to ze rodzenstwo rodzi sie z roznym charakterem to zawsze sa wyjatki od tej reguly :tak: u wiekszosci moich znajomych potwierdzilo sie to ze rodzenstwo jest przeciwienstwem :tak: jeszcze nie spotklama rodzenstwa ktore mialoby podobne charaktery

MamoFlavii-wierzę, ze Julianek da radę!!! i mam nadzieję, ze tobie i Twojej rodzinie starczy sił....:-)

Antar- i co z Zosia?? chyba, że coś przeoczyłam...:zawstydzona/y:byłyście u lekarza?? dobrze paietam, ze już raz coś takiego Wam się już przytrafiło??:-:)-(

Mamaflavii i ja głęboko wierze, że wyniki będa coraz lepsze..trzymaj się.
Antar ja również czekam z niecierpiwością na wiadomość od Ciebie..oby wszystko było dobrze.

No ardzesh ..moje dzieci obydwoje daly mi popalic przez pierwsze trzy miechy :-D
Nie ma regul ....moim zdaniem :tak:

Antarku ....daj znac co u Zosienki ..mam nadzieje ,ze to nic powaznego ... i polecam ..abys zakupila sobie elektroniczna naianie ....jest rewelacyjna ..wszystko slyszysz :-)
ja jestem bardzo zadowolona ...i zabiram ja na wszelkie wyjazdy i wypady :-)
Elektroniczna Niania - Barbie Lalki dla dzieci Klocki Lego Sklep internetowy z zabawkami

:no:Antar wspolczuje i wiem co czulas jak Gab mial 2 miesiace cofnela mu sie herbatka i jak podlecialm do lozeczka bo cos mnie ruszylo byl juz caly siny oczka wywrocone
Boze co ja wtedy przezylam nie patrzylam na nic wzielam go do gory nogami i lup w plecki troche to trwalo , odkrztusil a ja usiadlam i dokladnie jak piszesz zawodzilam glosniej od niego potem mialam traume nawet do toalety go bralam :no:

I od tamtej pory monitor oddechu oraz elaktroniczna niania zawsze uzywam

My dzis po wizycie u laryngologa i mase lekow wcale nie na alergie tylko na bakterie i grzyby przewodu odechowego :szok:nie wiem czy pamietacie jak dawno pisalam ze Gabrys mial wirusowe zapalenie spojowek okazalo sie ze przeszlo to na nos i gardlo i prawdopodobnie stad ten katar biedne dziecko 3 miesiace juz sie tak meczy 2/09 kontrola zobaczymy

u nas też katar miewa i miał też zapalenie spojówek ale lekarze nas uspokoili że do 1 roku ma prawo wracać to i mam leki już jak coś

reklama
antar:szok: napisz co z Zosią.
ana, oby teraz Gabryś się wyleczył z tego.
ardzesh, no to ładnie Mila waży. Gratulki.

Karol dziś mega marudny, już nie wiem czy zęby, czy to, że mnie nie ma w dzień.
Każdy dzień inny...

Do góry