reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze maleństwa - pediatra, problemy, radości, jak rosną nasze pociechy

A i potwierdzam drugie dziecko jest przeciwieństwem pierwszego.
Mówcie tak dalej, to nigdy nie zdecyduje się na drugie dziecko. Nie mam za bardzo kontaktu z małymi dziećmi, więc nie mam porównania, ale wszyscy mówią że Milena to aniołek. A jeśli mam urodzić Juranda i przeżywać to co Aga, to mi się odechciewa :-:)baffled:

reklama
Ardzesh nie zawsze tak jest ja mam dwoje takich samych

nawet jesli byloby regula to ze rodzenstwo rodzi sie z roznym charakterem to zawsze sa wyjatki od tej reguly :tak: u wiekszosci moich znajomych potwierdzilo sie to ze rodzenstwo jest przeciwienstwem :tak: jeszcze nie spotklama rodzenstwa ktore mialoby podobne charaktery

MamoFlavii-wierzę, ze Julianek da radę!!! i mam nadzieję, ze tobie i Twojej rodzinie starczy sił....:-)

Antar- i co z Zosia?? chyba, że coś przeoczyłam...:zawstydzona/y:byłyście u lekarza?? dobrze paietam, ze już raz coś takiego Wam się już przytrafiło??:-:)-(

Mamaflavii i ja głęboko wierze, że wyniki będa coraz lepsze..trzymaj się.
Antar ja również czekam z niecierpiwością na wiadomość od Ciebie..oby wszystko było dobrze.

No ardzesh ..moje dzieci obydwoje daly mi popalic przez pierwsze trzy miechy :-D
Nie ma regul ....moim zdaniem :tak:

Antarku ....daj znac co u Zosienki ..mam nadzieje ,ze to nic powaznego ... i polecam ..abys zakupila sobie elektroniczna naianie ....jest rewelacyjna ..wszystko slyszysz :-)
ja jestem bardzo zadowolona ...i zabiram ja na wszelkie wyjazdy i wypady :-)
Elektroniczna Niania - Barbie Lalki dla dzieci Klocki Lego Sklep internetowy z zabawkami

:no:Antar wspolczuje i wiem co czulas jak Gab mial 2 miesiace cofnela mu sie herbatka i jak podlecialm do lozeczka bo cos mnie ruszylo byl juz caly siny oczka wywrocone
Boze co ja wtedy przezylam nie patrzylam na nic wzielam go do gory nogami i lup w plecki troche to trwalo , odkrztusil a ja usiadlam i dokladnie jak piszesz zawodzilam glosniej od niego potem mialam traume nawet do toalety go bralam :no:

I od tamtej pory monitor oddechu oraz elaktroniczna niania zawsze uzywam

My dzis po wizycie u laryngologa i mase lekow wcale nie na alergie tylko na bakterie i grzyby przewodu odechowego :szok:nie wiem czy pamietacie jak dawno pisalam ze Gabrys mial wirusowe zapalenie spojowek okazalo sie ze przeszlo to na nos i gardlo i prawdopodobnie stad ten katar biedne dziecko 3 miesiace juz sie tak meczy 2/09 kontrola zobaczymy

u nas też katar miewa i miał też zapalenie spojówek ale lekarze nas uspokoili że do 1 roku ma prawo wracać to i mam leki już jak coś

reklama
antar:szok: napisz co z Zosią.
ana, oby teraz Gabryś się wyleczył z tego.
ardzesh, no to ładnie Mila waży. Gratulki.

Karol dziś mega marudny, już nie wiem czy zęby, czy to, że mnie nie ma w dzień.
Każdy dzień inny...

Do góry