reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze maleństwa - pediatra, problemy, radości, jak rosną nasze pociechy

mamaflavii ja Cie tak podziwiam, że aż nie potrafie tego wyrazić słowami..Twoja siła pomoże przejść Juliankowi przez to..mam nadzieję i wielka wiarę, że już wkrótce napiszesz, że guza nie ma..a Julianek jest zdrowym silnym chłopczykiem:tak: i będziemy tu razem z Toba śledzić i podziwiać jego postępy:tak: przesyłam Ci ogromne uściski i pozytywne fluidki:blink:

reklama
Mamoflavii, to jest takie smutne co piszesz i jakie niesprawiedliwe:-( Wierzę, że Julianek wyzdrowieje. My tu marudzimy, że nasze pociechy nie siedzą czy jakiejś zupki nie chcą zjeść a to przecież żaden problem w obliczu tylu ciężko chorych maluszków. Nie ma nic ważniejszego od zdrowia naszych dzieci.

A co do rozwoju, to mam raczej zlew na to. Jestem o jedno dziecko mądrzejsza, pamietam jak nie mogłam przeżyć, że Franek się nie obraca albo nie siedzi. Teraz wiem, że na wszystko przyjdzie czas i nasze dzieciaki w wieku np. 2 lat wszystkie będą tak samo chodzić, siedzieć czy biegać:-)

Los nie pyta sie, czy ktos jest silny, sam decyduje, kto takim silaczem ma sie stac.

I otoz to!!!!
Dlatego uwazam , ze powinnismy sie cieszyc kazdym kolejnym dniem , ze mamy siebie (rodzine) zdrowe dzieci i doceniac to czym zycie nas obdarzy :tak:
Mysle , ze i Ciebie....twoja rodzine..... twojego kochanego synusia.... niedlugo spotka TEN SZCZESLIWY LOS ...i choroba bedzie juz tylko wspomnieniem .......

mamoflavii po prostu brak mi słów i nie wiem co napisać ale bardzo podziwiam cię czasami zastanawiam się jak bym się zachowała w takiej sytuacji i naprawdę nie chcę tego wiedzieć .... wiem że ci strasznie ciężko ja jak zobaczę coś nie taku mojego maluszka zaraz myślę o tobie o was i zastanawiam się co u was się dzieje i przesyłam pozytywne myśli kochana trzymajcie się jesteśmy z wami

oj oj oj coś się dzieje z moim cudaczkiem wczoraj po kąpieli dostał cycusia ok 19,30 i ładnie zasnął obudził się ok 22 ale nie tak całkiem tylko stękał no to go przytuliłam i zasnął znowu pobudka o 1,30 dostał cycusia niby oczka mu się zamknęły ale jak go kładłam do łóżeczka to otworzył i się śmieje, poleżał troszkę i zasnął. O 6,30 pobudka na cyca i dalej spał do 8,30 i obudził się z takim stękaniem ja patrze a on strzelił sobie kupe.No ok 10,30 znowu marudny no to biorę go do cyca i żeby spał a on pociumkał oczy zamknięte ale jak go do łóżeczka kładłam to się obudził to M wzioł go na spacer i 15 min we wózku pospał a teraz śpi u mnie na ręcach bo jak go chcę położwć to otwiera oczka i ma taką zbolałą minkę. Myślę co mu może być jak by go coś bolało to by płakał i się kręcił a on nie , jest spokojny ,uśmiechnięty no nie wiem muszę obserwować

Jestesmy po szczepieniu i o dziwo nie na zlotkaczke :no: tylko kolejna dawka przeciw blonicy, krztusciowi, tezcowi... przed nami jeszcze kilka zaleglych szczepien wiec zoltaczki sie tak szybko nie doczekamy :dry: a terminy sa odlegle :confused2: dzis zarezerwowalam juz dwa terminy - wrzesien i pazdziernik zeby nie czekac az tak dlugo

mamaflavii jestem całym sercem z Tobą. Nie potrafię sobie wyobrazić co przeżywacie. A powiedz mi jak mąż sobie radzi?

reklama
Jestesmy po szczepieniu i o dziwo nie na zlotkaczke :no: tylko kolejna dawka przeciw blonicy, krztusciowi, tezcowi... przed nami jeszcze kilka zaleglych szczepien wiec zoltaczki sie tak szybko nie doczekamy :dry: a terminy sa odlegle :confused2: dzis zarezerwowalam juz dwa terminy - wrzesien i pazdziernik zeby nie czekac az tak dlugo

o kurcze nimfi no to ja nie rozumiem jak to jest u was z tym szczepieniem bo my w szpitalu mieliśmy jedne i po wyjściu do tej pory 3 razy no i teraz dopiero 25 lutego 2010 kazała na szczepienie a szczepimy darmowymi

Do góry