reklama
aga221122
mama Jurandzika :))
gratulacjekrótko- MAMY ZĘBULA NA DOLE!!!!! (moje biedne cycki)
Postrzalka
Oliwciowa maminka
labudka to mnie trochę uspokoiłaś bo już myślałam że tylko moja taka, ale fakt że inne rzeczy opanowuje to może nie jest źle :-)
martussa gratulacje :-) Cycki trzymajcie się :-)
martussa gratulacje :-) Cycki trzymajcie się :-)
ana545
Mama Gabrysia
krótko- MAMY ZĘBULA NA DOLE!!!!! (moje biedne cycki)
Gartulacje dla Haneczki
Labudka stawialabym na te morele jak nic daj znac jak posiew
Dziewczynki Gab dzis wstal rano i slysze mama mama mmamama cieszylam sie jak glupia wiem ze to bez zrozumienia ale rozbraja i tak :-)
i teraz przez caly dzien lezy i mamamammama
Co do siedania to z dnia na dzien siedzi coraz pewniej nie turla sie jeszcze tylko podpelza
Jutro idziemy do laryngologa by sprawdzil jak to z tym jego uczuleniem jest dalam mu dzisiaj banana ma nadzieje ze sie przyjmie i nie bedzie wymiotowal na noc
Widzialam ze mialyscie tu wesolo i mnie ominelo pozdrowki dziewuszki dla was caluski dla waszych dzieciaczkow
Lajfiku jak bedziesz miala chwilke napisz cos o tym syropie histaminowym jak to dziala jaka nazwa moze podpytam pediatry
Ostatnia edycja:
krótko- MAMY ZĘBULA NA DOLE!!!!! (moje biedne cycki)
gratulacje dla Hani:-) tak z zaskoczenia chyba ten ząb wyszedł co?
ana545 do laryngologa w sprawie uczulenia
Zuzia24
Fanka BB :)
no wlasnie tez tak sobie pomyslalam co to ma wspolnego ze sobaana545 do laryngologa w sprawie uczulenia
Maja mi zaczela niecaly tydzien temu przekrecac sie z pleckow na brzuszek i robi to non stop a jak sie przewroci na brzuszek to mega krzyk i placz bo chyba nie lubi tego. wiec pokazuje jej co powinna zrobic aby z porwotem obrocic sie na plecki ale jakas jest niekumata
co do siedzenie to nie za bardzo chce chyba ze u mnie na kolanach a tak to woli raczej lezec na plasko
ana545
Mama Gabrysia
gratulacje dla Hani:-) tak z zaskoczenia chyba ten ząb wyszedł co?
ana545 do laryngologa w sprawie uczulenia
Tak tak bo on oglada sluzowke i odrazu widzi czy to uczuleniowy katar i co tam siedzi zreszta to laryngolaog alergolog pediatra w jednym ale moja mama uczuleniowiec tez pierwsze co u laryngologa miala wizyty
lajfik
Kuba i Kaja;*
Prosze bardzo :-)Lajfiku jak bedziesz miala chwilke napisz cos o tym syropie histaminowym jak to dziala jaka nazwa moze podpytam pediatry
KETOTIFEN - Encyklopedia Leków - Przychodnia Internetowa - www.przychodnia.pl
Ja mam jej to podawac ...raz dziennie wieczorem 2 ml...przez okres 2m-cy
Nie martw się Postrzałka mój ma to samo..... od początku nie chciał leżeć na brzuchu... nie lubił i płakał bardzo jak tylko go położyłam.... Właśnie ja tez przerażona ostatnio byłam jak się naczytałam ze dla innych dzieci to żaden problem....ale teraz to mi trochę raźniej :-)moja niuńka przesypia całe noce od 22 do 6 potem cyc i jeszcze do 9 więc narzekać nie mogę, nogi lubi, ale też czasem zrobi minę jakby śmierdząca stopa była :-) za to się nie chce przekręcać na brzuch/plecy w ogóle w nosie ma leżenie na brzuchu od razu jest meeeeeeega ryk. Siedzi ładnie tzn. giba się jeszcze na boki, ale już z dnia na dzień mniej a jaka szczęśliwa że sobie może sama posiedzieć. Ide na szczepienie niedługo to podpytam czy to że się nie kręci i na brzuchu nie leży to źle dla niej. Niedawno miałyśmy problem bo główkę bardzo przekrzywioną trzymała na lewą stronę, ale zaczęłam stosować wszelkie rady Wasze odnośnie problemu mikimauro i odpukać chyba przeszło. Tylko to turlanie mnie trochę martwi, jak ona będzie raczkować jak nie chce na brzuchu leżeć i nie kombinuje nic :-(
Jak jest nas dwie to znaczy ze znajdzie się więcej takich martwiących Mam....
Mi to się wydaje ze wszystko z naszymi dzieciakami jest ok! Przecież każde dziecko rozwija się w swoim tępię... no a przecież ich rozwój nie stoi w miejscu tylko idą do przodu... siedzą za chwile mogą wstawać...mój już nawet próbuje! Słyszałam tez ze nie każde dziecko przechodzi etap raczkowania... wiec głowa do góry... będzie dobrze... Pozdrawiam:-)
reklama
aha:-)no ja się nie znam tylko nigdy laryngolog nie kojarzył mi się z alergią i dlatego się zdziwiłam w sumie to najważniejsze żeby pomógłTak tak bo on oglada sluzowke i odrazu widzi czy to uczuleniowy katar i co tam siedzi zreszta to laryngolaog alergolog pediatra w jednym ale moja mama uczuleniowiec tez pierwsze co u laryngologa miala wizyty