reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze maleństwa - pediatra, problemy, radości, jak rosną nasze pociechy

reklama
Dzis musialam go uspic na rekach teraz przebudzil sie z placzem nigdy mu nie to nie zdarzalo łaaaa kiedy te zeby wyjda ile to moze trwac?:baffled:

;-)

dzis o 4 rano Maciek tez obudzil mi sie z placzem, wypil herbatke i zasnol gdy go przytulilam.... teraz w ciagu dnia co chwile wybudza mi sie ze snu a uspokaja sie jak go przytule :sorry2: tak to jeszcze nie mielismy.... zazwyczaj spokojnie przesypia drzemki

u nas dzisiaj tez jakas okropna noc. chyba maz wstawal do niej z 5 razy :szok: bo jego dzisiaj kolej byla :-p i tak jakos w ogole w dzien ciezko jej sie zasypia:baffled:

larkaa i ty masz jeszcze siłę, żeby się uśmiechać? :/
Zuzia - zazdroszczę Ci męża. Mój nie wstaje do niej w ogóle :sorry2: ale on nie poda cycouspokajacza...

Moj tez nie wstaje w nocy w ogole.... Nawet jak dziecko drze sie w nieboglosy. Najpierw tlumaczyl ze to ja karmie piersia wiec on mi w niczym nie pomorze, ale Maciek jest juz od 3 msc na butli a maz nadal śpi w najlepsze :sorry2: To jestem w stanie zrozumiec, ale jak mnie maz budzi w nocy albo gdy zasypiam ok 22 (z byle powodu) to mi sie cisnienie wlacza niesamowite :wściekła/y: on nie rozumie ze potrzebuje wczensiej polozyc sie spac, bo ja jestem na nogach od 4 a on moze sobie pospac do 6 :-p

Dziewczyny jakby mi maz do dziecka wstawal w nocy tak jak tutaj niektorym sie to zdarza to bym mu chyba ołtarz w domu zrobila i modlila sie dwa razy dzienne :-p:-) bo juz nie wytrzymuje tych nieprzespanych nocy :-p:shocked2:

Dziewczyny jakby mi maz do dziecka wstawal w nocy tak jak tutaj niektorym sie to zdarza to bym mu chyba ołtarz w domu zrobila i modlila sie dwa razy dzienne :-p:-) bo juz nie wytrzymuje tych nieprzespanych nocy :-p:shocked2:

ja sama dziecka nie zrobilam wiec dlaczego tylko ja mam wstawac i zajmowac sie dzieckiem skoro ono tez ma ojca????? takie jest moje zdanie ale szczerze mowiac nigdy tego nie musialam mojemu Andrzejowi mowic bo on sam z siebie wstaje do dzieci ( bo nie tylko Maja sie budzi w nocy :sorry2:). czasami jak juz naprawde jestem zmeczona i zasypiamy to pytam sie go czy wstanie w nocy do Maji ale tylko dlatego abym ja spokojnie mogla sama zasnac nie myslac o tym ze w nocy bede musiala wstawac.nam mamom takze nalezy sie odpoczynek i spokojnie przespana noc pod warunkiem ze nie karmimy piersia bo inaczej sie nie da. Andrzej kocha dzieci nad zycie i spedza caly swoj wolny czas z nimi i nic od dziewczyn nie jest dla niego wazniejsze w danej chwili jak to aby sie z nimi pobawic, zajac.
chyba mam naprawde szczescie ze trafilam na takiego faceta jak on jak czytam co Wy o swoich piszecie :cool2: (to tak zebym sie nie przechwalala :-p)kocham go za to:tak:

ja sama dziecka nie zrobilam wiec dlaczego tylko ja mam wstawac i zajmowac sie dzieckiem skoro ono tez ma ojca????? takie jest moje zdanie ale szczerze mowiac nigdy tego nie musialam mojemu Andrzejowi mowic bo on sam z siebie wstaje do dzieci ( bo nie tylko Maja sie budzi w nocy :sorry2:). czasami jak juz naprawde jestem zmeczona i zasypiamy to pytam sie go czy wstanie w nocy do Maji ale tylko dlatego abym ja spokojnie mogla sama zasnac nie myslac o tym ze w nocy bede musiala wstawac.nam mamom takze nalezy sie odpoczynek i spokojnie przespana noc pod warunkiem ze nie karmimy piersia bo inaczej sie nie da. Andrzej kocha dzieci nad zycie i spedza caly swoj wolny czas z nimi i nic od dziewczyn nie jest dla niego wazniejsze w danej chwili jak to aby sie z nimi pobawic, zajac.
chyba mam naprawde szczescie ze trafilam na takiego faceta jak on jak czytam co Wy o swoich piszecie :cool2: (to tak zebym sie nie przechwalala :-p)kocham go za to:tak:
jakbym czytała o moim mezu:-p on tez wstaje do Blanki w nocy zeby dac jej piciu..ale to dla niego nie problem..i zgadzam sie ze wszystkim co tutaj piszesz..:tak::tak::tak:

reklama
Do góry