reklama
Zuzia24
Fanka BB :)
nic z tego. nie oddam go za zadne skarby swiatazuzik - to zamieńmy się na mężów. Docenisz swojego przy moim ;-):-)
Zuzia24
widzialy galy co bralyZuzia - jesteś samolubem! ;-)
Dzis musialam go uspic na rekach teraz przebudzil sie z placzem nigdy mu nie to nie zdarzalo łaaaa kiedy te zeby wyjda ile to moze trwac?
;-)
dzis o 4 rano Maciek tez obudzil mi sie z placzem, wypil herbatke i zasnol gdy go przytulilam.... teraz w ciagu dnia co chwile wybudza mi sie ze snu a uspokaja sie jak go przytule tak to jeszcze nie mielismy.... zazwyczaj spokojnie przesypia drzemki
u nas dzisiaj tez jakas okropna noc. chyba maz wstawal do niej z 5 razy bo jego dzisiaj kolej byla i tak jakos w ogole w dzien ciezko jej sie zasypia
larkaa i ty masz jeszcze siłę, żeby się uśmiechać? :/
Zuzia - zazdroszczę Ci męża. Mój nie wstaje do niej w ogóle ale on nie poda cycouspokajacza...
Moj tez nie wstaje w nocy w ogole.... Nawet jak dziecko drze sie w nieboglosy. Najpierw tlumaczyl ze to ja karmie piersia wiec on mi w niczym nie pomorze, ale Maciek jest juz od 3 msc na butli a maz nadal śpi w najlepsze To jestem w stanie zrozumiec, ale jak mnie maz budzi w nocy albo gdy zasypiam ok 22 (z byle powodu) to mi sie cisnienie wlacza niesamowite on nie rozumie ze potrzebuje wczensiej polozyc sie spac, bo ja jestem na nogach od 4 a on moze sobie pospac do 6
Dziewczyny jakby mi maz do dziecka wstawal w nocy tak jak tutaj niektorym sie to zdarza to bym mu chyba ołtarz w domu zrobila i modlila sie dwa razy dzienne :-) bo juz nie wytrzymuje tych nieprzespanych nocy
Zuzia24
Dziewczyny jakby mi maz do dziecka wstawal w nocy tak jak tutaj niektorym sie to zdarza to bym mu chyba ołtarz w domu zrobila i modlila sie dwa razy dzienne :-) bo juz nie wytrzymuje tych nieprzespanych nocy
ja sama dziecka nie zrobilam wiec dlaczego tylko ja mam wstawac i zajmowac sie dzieckiem skoro ono tez ma ojca????? takie jest moje zdanie ale szczerze mowiac nigdy tego nie musialam mojemu Andrzejowi mowic bo on sam z siebie wstaje do dzieci ( bo nie tylko Maja sie budzi w nocy ). czasami jak juz naprawde jestem zmeczona i zasypiamy to pytam sie go czy wstanie w nocy do Maji ale tylko dlatego abym ja spokojnie mogla sama zasnac nie myslac o tym ze w nocy bede musiala wstawac.nam mamom takze nalezy sie odpoczynek i spokojnie przespana noc pod warunkiem ze nie karmimy piersia bo inaczej sie nie da. Andrzej kocha dzieci nad zycie i spedza caly swoj wolny czas z nimi i nic od dziewczyn nie jest dla niego wazniejsze w danej chwili jak to aby sie z nimi pobawic, zajac.
chyba mam naprawde szczescie ze trafilam na takiego faceta jak on jak czytam co Wy o swoich piszecie (to tak zebym sie nie przechwalala )kocham go za to
Ewelinka:)
jesteśmy rodzicami:)
jakbym czytała o moim mezu on tez wstaje do Blanki w nocy zeby dac jej piciu..ale to dla niego nie problem..i zgadzam sie ze wszystkim co tutaj piszesz..ja sama dziecka nie zrobilam wiec dlaczego tylko ja mam wstawac i zajmowac sie dzieckiem skoro ono tez ma ojca????? takie jest moje zdanie ale szczerze mowiac nigdy tego nie musialam mojemu Andrzejowi mowic bo on sam z siebie wstaje do dzieci ( bo nie tylko Maja sie budzi w nocy ). czasami jak juz naprawde jestem zmeczona i zasypiamy to pytam sie go czy wstanie w nocy do Maji ale tylko dlatego abym ja spokojnie mogla sama zasnac nie myslac o tym ze w nocy bede musiala wstawac.nam mamom takze nalezy sie odpoczynek i spokojnie przespana noc pod warunkiem ze nie karmimy piersia bo inaczej sie nie da. Andrzej kocha dzieci nad zycie i spedza caly swoj wolny czas z nimi i nic od dziewczyn nie jest dla niego wazniejsze w danej chwili jak to aby sie z nimi pobawic, zajac.
chyba mam naprawde szczescie ze trafilam na takiego faceta jak on jak czytam co Wy o swoich piszecie (to tak zebym sie nie przechwalala )kocham go za to
Zuzia24
a wiesz ze jak pisalam to to nawet pomyslalam o Tobie i o Jezyku???jakbym czytała o moim mezu on tez wstaje do Blanki w nocy zeby dac jej piciu..ale to dla niego nie problem..i zgadzam sie ze wszystkim co tutaj piszesz..
reklama
Ewelinka:)
jesteśmy rodzicami:)
to musze dzis powiedziec Małzonowi ze na BB jest znany ze swojej dobrodusznoscia wiesz ze jak pisalam to to nawet pomyslalam o Tobie i o Jezyku???