Ja też na początku miałam mleko ale bardzo bardzo mało jeszcze w szpitalu dali mi zastrzyki by poszło mleko ale i to nie pomogło a Miłoszek się wiercił i był marudny wiec wolałam go butlą karmić bo w szpitalu tak robili nawet dali mu sondę bo nie chciał jeść i nie budził się na jedzenie jak inne dzieci no i miałam cesarkę.Ale nie żałuję w nocy pośpię chociaż teraz mniej jakoś ale to nie jest jak u matek karmiących piersia że co 2 godz pobudka moja kumpela tak miała.I się nie wstydzę tego że karmię w ten sposob a nie w inny i że miałam cesarkę bo też to jest poród i po nim dłużej sie dochodzi i też bolesny pomimo że trwał u mnie tylko 25min.A jestem dumną mamą tak jak inne kobiety bo najważniejsze jest zdrowie dziecka a nie jak się je karmi i w jaki sposob się urodziło.
oj agi no coś ty ja nie wstaję do małego w nocy od kiedy skończył m-c budzi mi się tylko raz ok 5 -5,3 i też karmię piersią .No i też rodziłam 3 razy przez cesarkę i to wcale mi nie przeszkadza
![No :no: :no:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/no.gif)
Maciek mial takie krostki na pupci i myslalam ze to uczulenie od pieluszek ale okazalo sie ze to potowkiale jesli nie uzywalas pampersow cwczensiej to w twoim przypadku moze byc uczulenie
bo one zaweraja jakis balsam ktory uczula niektore dzieci
nimfi o to chodzi że używałam wcześniej i nic nie miał no i potówki to nie są bo potówki są małe i drobne a to są takie bąble jak by go coś pogryzło no ale nie mogło nic go pogryźć bo nigdzie nie byliśmy no i unas nic nie było