reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze maleństwa - pediatra, problemy, radości, jak rosną nasze pociechy

reklama
monia - moja tesciowa tez ciagle mi gada, ze niunia ma uszy odstajace. maz zalapal i tez ciagle mi tak gada.
tesciowa znajduje u niuni wiele defektow :-:)wściekła/y: tu jakas plama, tu pryszcz, tu zaczerwienienie, tu krzywe nogi, odstajace uszy, łyse placki na głowie itd. mam ja gdzies!

jezyk chyba nie ząbki jednak, zobaczę jaka dziś będzie noc, bo wczoraj normalnie szedł w dzień co 3h spać i noc była ok. 19:30 lulu, pobudka o 4:30 na jedzonko i się nie udało już zasnąć.
Monika no Mateusz ma troszkę odstające uszka, ale myślę że na razie w normie. Poza tym jakby wszyscy byli idealni to byłoby monotonnie i smutno. Ja też mam ucho odstające i to mocno, a Jurand po mnie odziedziczył tą przypadłość. Ja się tym nie stresuje, syn ma coś po mmusi:-):-):-)

Kalina ma za to takie krzywe paluchy u nóg, że to porażka - po mamusi i babci :D
będzie musiała zapomnieć o sandałkach jak mama, tylko japonki wchodzą w gre :D

emkamek gratulujemy ząbka - u nas się nie mogą przebić ale już dziąsełka ma bardzo rozpulchnione.
szczęśliwa a ten zagęszczacz do mleka przepisał ci pediatra, to jest na receptę ten dodatek do mleka które podajesz małej??
lajfik no niby nie jest to żadna alergia, pediatra po kilku próbach zrezygnowała z dalszego szukania przyczyny tych kup, skwitowała że tak najwidoczniej musi być :dry: a z ulewaniem to ja na pewno przesadzam :dry:
monikawrocław no popieprzyło babę chyba :no:jak można w przypadku tak małego dziecka mówić o operacji uszu, wyśmiewaniu go przez inne dzieci :no: no po prostu niech się teściowa puknie w głowę, ardzesz - twoja też. Ja nie wiem co za ludzie doszukują się w niemowlakach defektów - to się jeszcze 10 razy zmieni :cool2: jakieś dziwne się robią te babki na starość :dry:

moja T. jest hipochondryczką. Nie tylko w Mili szuka defektów. Ja mam ich pełno, mąż też, a najwięcej na świecie to ma ona. Choruje na wszystko co popadnie. Zwykły katar i już wyciąga encyklopedie chorób i przeszukuje co to może być.
Ja już nie mam siły słuchać o jej chorobach :dry: Teraz znalazła sobie nowego słuchacza - moją mamę. Ona też już ma dość! :sorry2:

dziewczyny już dawno miałam Was spytać o to :

czy Wasze dzieciaczki mają jakieś specjalne znamiona, znaki odziedziczone po Was rodzicach na ciele ??????????

moje dzieciaczki mają po mnie plamki na pleckach, wszystkie bez wyjątku. Ja mam na plecach pieprzyk, taki wystajacy. Wszystkie mają takie plamki brązowe;
Maurycy ma na lędzwiach
Mikołaj ma na łopatce
Maja dokładnie w tym samym miejscu co ja, na wysokości zapięcia od stanika
Max na tej samej wysokości co Majka, ale troszke z boczku, tak pod łopatką

a i nie wiem dla czego, Maxiolek ma coś w rodzaju myszki, lub pozostanie to taką samą brązową plamka, na lewym boku szyji, nie wiem po kim to :confused::confused:

monia - moja tesciowa tez ciagle mi gada, ze niunia ma uszy odstajace. maz zalapal i tez ciagle mi tak gada.
tesciowa znajduje u niuni wiele defektow :-:)wściekła/y: tu jakas plama, tu pryszcz, tu zaczerwienienie, tu krzywe nogi, odstajace uszy, łyse placki na głowie itd. mam ja gdzies!
jak będzie ci tak dogadywać to powiedz że Mila jest do niej podobna i musi po kimś to mieć:-D:-D:-D

reklama
Do góry