reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze maleństwa - pediatra, problemy, radości, jak rosną nasze pociechy

Zosia pierwszą szczepionke zniosła bez problemowo po drugiej była senna i miała trochę podwyższoną temperature
larkaa to was ta lekarka załatwiła kurcze a wiedziała że z małym dzieckiem przyjdziecie:no:
kasha28 nie jestes pierwszą która miała chwilowe załamanie chyba każda z nas już miała jak nie umiała dziecku pomóc i płakało
Musimy się chyba nauczyc tej matczynej cierpliwosci ważne że kochamy nasze maluszki
Dużo zdrowka dla Wiktorii
Za ciepło też nie dobrze ubierac bo się zapoci przewieje ją i choroba gotowa.
teraz wogole nie wiedomo jak ubrac raz słonce swieci i cieplutko jest potem wiatr zawieje i zimno znowu :crazy:

reklama
a u nas dziś było gorąco... wyszłam z Alą na spacer i ona pierwszy raz była tylko w spodniach i cienkiej bluzeczce na bodziakach ubranej i ja sie tak opaliłam, że jestem czerwona jak rak i mnie wszystko piecze ;(

Dużo zdrowka dla Wiktorii

Mary wielkie dzięki Kochana! Na pewno zdrówko się przyda:tak::-D

2-WIKTORIA-17022009-7452.gif

a u nas dziś było gorąco... wyszłam z Alą na spacer i ona pierwszy raz była tylko w spodniach i cienkiej bluzeczce na bodziakach ubranej i ja sie tak opaliłam, że jestem czerwona jak rak i mnie wszystko piecze ;(
U nas tez byl upalny dzien:-) Zalozylam malemu body a na to spodenki , bluzke z krutkim rekawkiem i kapelusik na glowke W trakcie spacerku sciagnelam mu skarpetki bo stopki mu sie spocily:laugh2:ale wcale mu sie nie dziwie bo sama sie rozplywalam:-)
0017795676.gif

to wam dobrze u nas dzisiaj 14 stopni i co chwile deszcz pada:wściekła/y: i podobno do poniedziałku ma padac :crazy:

oj masakra!!!!!! Ale sie ciesze ze Maly jest tylko i wylącznie na cycu!!! Wspołczuję mamy butelkowe tych wydatków!:(((
U nas inny problem. Mały nie chce mi pic zadnych herbatek:((( A teraz jest juz coraz cieplej i powinnam go dopajac a on nie chce:(((
Herbatkę koperkową hippa wypluwa, jak mi pediatra poradzila na jego przeziębienie napar z lipy (lekko oslodzony) tez nie chcial pic:(
Juz sama nie wiem co robic:(( Co Wy podajecie Waszym maluchom do picia?
ja najczesciej daje sama wode . Uwazam ze jest najlepsza do dopajania dziecka.

kasik podobno jak dziecko zaciska usta albo wypluwa wszystko to nie jest jeszcze gotowe i powinno się odroczyć rozszerzanie diety :) daj sobie spokój i spróbuj za tydzień.

ewelinka a tą glukoze to kto kazał Ci podawać? Bo chyba na pewno nie lekarz
tak własnie zrobiłam:-) tylko ze moja mała Zoska jest ciagle głodna na samym mleczku, dlatego chciałam jej juz cos innego podac.Miesiecznie zjada około 12 puszek mleka:tak::tak:

a my po wizycie u lekarza. Na szczęscie płucka i oskrzela ok :) Z katarkiem mamy walczyc frida i solą morska.

Bylismy dzis u innej lekarki, bo naszej nie bylo. Taka kolo 50. Tragedia. Wszystko inaczej mowila, Kazala dac Maksowi cebion multi, cebion, wapno, wit. D !!!!!!!! Oszalala normalnie. Do tej pory dawalismy tylko wit D. Do tego powiedziala, ze Maks ma nadwage i niepowinnam mu dawać kaszek. Jak mozna powiedziec cos takiego. Kazde dziecko rozwija sie w swoim tempie. Z kaszkami miała trochę racji. Kazala za 2 tyg. wprowadzic zupki.

Maksiu wazy 8630, a plecy moje wysiadaja.

Habcia duzy facet z twojego Maksia I tak to juz jest,ze co inny lekarz to inna opinia ale tez mi sie wydaje,ze narazie powinnas zrezygnowac z kaszek
0017795676.gif

reklama
Do góry