ladbudka :-) moja kuzynak ma tez tak z glowka, ale ma juz 4 lata i zaden lekarz sie tym nie przejol - zdaje sie ze to normalne... co do męża... no to jestem tego samego zdania co ty... moje zycie zmienilo sie calkowicie a moj maz zyje beztrosko tak jak do tej pory zyl... tylko czasem uda mi sie wyprosic cos czego wczesniej nie robil, a potem mam wyrzuty sumienia ze zrzędze chyba tak juz musi byc ;-)
larkaa my spimy przy zamknietym oknie, bo u nas w nocy jest strasznie zimno i sie trzese jak wstaje do malego w nocy za to rano jak slonce przyswieci to upał dlatego nieraz caly dzien mamy okno otwarte i to w obydwu pokojach aby zrobic przeciąg
mama flavii caly czas o was mysle i czekam z niecierliwoscia na info
antar zdrówka dla Zosieńki ;-) kolejna dzidzia sie musi męczyć
No a ja zwazylam Maćka w domu na wadze ktora mam od babci i wg niej maly wazy 5600g czyli przybral 400g w ciagu 3 tyg... niby nie jest zle, ale siatka centylowa zupelnie leci w dół u niego... :-( Dzis ide na oficjalne wazenie do lekarza i zobaczymy co powie....
larkaa my spimy przy zamknietym oknie, bo u nas w nocy jest strasznie zimno i sie trzese jak wstaje do malego w nocy za to rano jak slonce przyswieci to upał dlatego nieraz caly dzien mamy okno otwarte i to w obydwu pokojach aby zrobic przeciąg
mama flavii caly czas o was mysle i czekam z niecierliwoscia na info
antar zdrówka dla Zosieńki ;-) kolejna dzidzia sie musi męczyć
No a ja zwazylam Maćka w domu na wadze ktora mam od babci i wg niej maly wazy 5600g czyli przybral 400g w ciagu 3 tyg... niby nie jest zle, ale siatka centylowa zupelnie leci w dół u niego... :-( Dzis ide na oficjalne wazenie do lekarza i zobaczymy co powie....