reklama
Jestem załamana, Zosia dostała skierowanie do szpitala. Przez ten powiększony kielich ma prawdopodobnie refluks w układzie moczowym i mocz wraca uszkodzając nerkę. W szpitalu ma miec cewnikowanie pęcherza i jeszcze coś z kontrastem- podobnie okropnie bolesne badanie. Wiem że inni mają dużo gorzej, ale Zośka i tak juz była wymęczona na początku, nie chcę znowu bezradnie patrzec jak płacze z bólu.
40-50zł. a o skierowanie zawsze mozesz poprosic pediatre, nie sadze, zeby nie wypisalDziewczyny ile kosztuje taki posiew prywatnie? W razie jakby moja pediatra zbagatelizowała sprawe?
antar nie łam sie, a tym kontrastem sie nie martw - to jest ponoc zupelnie niebolesne. jedyny minus jest taki, ze dzieciaczek musi byc bez jedzenia. jak u nas bakterie beda stale wracac, tez nas czeka to badanie.Jestem załamana, Zosia dostała skierowanie do szpitala. Przez ten powiększony kielich ma prawdopodobnie refluks w układzie moczowym i mocz wraca uszkodzając nerkę. W szpitalu ma miec cewnikowanie pęcherza i jeszcze coś z kontrastem- podobnie okropnie bolesne badanie. Wiem że inni mają dużo gorzej, ale Zośka i tak juz była wymęczona na początku, nie chcę znowu bezradnie patrzec jak płacze z bólu.
MonikaWroclaw84
Mama Mateuszka
Mamaflavi trzymam bardzo mocno kciuki za Julianka!!!! Musi być dobrze!!!
Co do tych bakteri w moczu to naprawde zaczelam sie juz zastanawiac czy i u nas nie ma tego problemu(( Bo pare objawów mi pasuje( Zrobię mlodemu to badanie tak dla świetego spokoju!!!!
Labudka-Witam serdecznie
Co do tych bakteri w moczu to naprawde zaczelam sie juz zastanawiac czy i u nas nie ma tego problemu(( Bo pare objawów mi pasuje( Zrobię mlodemu to badanie tak dla świetego spokoju!!!!
Labudka-Witam serdecznie
reklama
odnosnie zum to polecam ta strone: REFLUKS, ZUM, WADY UKŁADU MOCZOWEGOkurcze dziewczyny przestraszylam sie tymi bakteriami. Powiedzcie mi dokładnie jakie jeszcze były objawy?
nie wiem czy tu trafilyscie, ale fajnie jest wszystko rozpisane.