reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze maleństwa - pediatra, problemy, radości, jak rosną nasze pociechy

reklama
Larkaa na pewno wszystko bedzie dobrze, Kalinka jest sliczna i silna. Trzymam kciuki, zeby podejrzenia okazaly sie niesluszne!

larkaa a powiedz kiedy masz to badanie i jak długo trzeba czekać na wynik?

U nas nocki do doopy się zrobiły wstajemy co 3 czasem co 2 godziny ale mi już wszystko jedno jestem tak tym zmęczona że ...

larkaa bidulko to ty użyjesz a Kalinkę to musi też boleć no nie

a co do jedzenia to ja nawet nie pomyślałam jeszcze o dokarmianiu na razie na cycu jedziemy cały czas a o słoiczkach zupkach itp itd pomyślimy pod koniec 5 m-c

daggy moja Zosia tez ssie 5 minut a potem wytrzymuje 3 godziny bez cyca, wczoraj bez spania 3,5 w dzień było, za to w nocy nadal 1,5 godziny i cycuś, ciumka kilka sekund i już śpi. Więc dzisiaj byłam już tak padnięta że spałam z nią i miała szwedzki bufet:) To chyba nie jest kwestia tego czy się najada tylko przytulania, bo jak ją o 1 wziełam do łóżka to obudziła się ( tak że mnie też obudziła) o 5 a potem o 8 . I od tej 5 do teraz nie chce jeśc, a mi cyce pękają w szfach.

ANTAR jest tak jak piszesz Gabrys w lozku z nami przespi 7-8 godz bez jedzenia a jak sam to nagle jet glodny po 3 -4 jak zwykle :tak:

Moje słoneczko budzi się raz w nocy koło 2 i potem o 6 i od tej pory jest z nami w łozeczku :) Dzieki temu mogę jeszcze pospać do 7-8 :) Nie mam co narzekać. JEst bardzo grzeczny. Codziennie o 18.40 kąpiel i o 19.30 spanie ;) Usypia raczej sam. W dzien też jest grzeczny, na macie potrafi caly dzien sie bawic :) Kupki robi raz dziennie teraz.

Do tej pory uzywalismy pieluszek dady z biedronki. Teraz kupilismy z rossmana i tez sa super. Sa duzo mieksze od dady, ale krotsze i kupka czasami pleckami wylatuje ;/ mimo tego, ze jest to rozmiar 4. Wydaje mi się, ze sa bardziej chłonne. Pewnie wrócimy do dady, bo sa wyzsze.

jezyk jestem umówiona w Przychodni Chorób Płuc i Gruźlicy na poniedziałek rano, ale teściowa nie wytrzymała i załatwiła nam na jutro wizytę u jakiejś prywatnej pani pulmonolog na 18:00, także się dowiem co i jak :|

habcia ja używam Pampersów Active i Sleep&Play na zmianę. W jakiej cenie są takie rosmanowskie i ile sztuk?

aa zapomniałam nam powiedzieć pediatra oglądała ząbki i powiedziała, że faktycznie je widać tylko że są mięciutkie także jeeeeszcze dłuuuugo zanim wyjdą.

aa i dziś w tesco zakupiłam 5 słoiczków Bobovita dla dzieci bo promocja była. Wziełam, bo i tak mają ważność 1,5 roku także się zje ;)

larkaa to i tesciowa na cos sie przydaje :tak:

co do pieluszek to ja teraz uzywam kilku na zmiane :-p
tych z Dady, Huggisy i Z Lidla toujours -te sa najfajniesze tylko krotkie i chyab bede musiala tez przejsc na rozmiar 4
oprucz tego chce wyprobowac jeszcze Bella Happy

reklama
jezyk jestem umówiona w Przychodni Chorób Płuc i Gruźlicy na poniedziałek rano, ale teściowa nie wytrzymała i załatwiła nam na jutro wizytę u jakiejś prywatnej pani pulmonolog na 18:00, także się dowiem co i jak :|

habcia ja używam Pampersów Active i Sleep&Play na zmianę. W jakiej cenie są takie rosmanowskie i ile sztuk?

aa zapomniałam nam powiedzieć pediatra oglądała ząbki i powiedziała, że faktycznie je widać tylko że są mięciutkie także jeeeeszcze dłuuuugo zanim wyjdą.

aa i dziś w tesco zakupiłam 5 słoiczków Bobovita dla dzieci bo promocja była. Wziełam, bo i tak mają ważność 1,5 roku także się zje ;)

daj znac co powie lekarz. trzymam kciuki.

dada kosztuje 29.90, 54 szt, roz 4
rossman ok. 32 ł, 50 szt., roz 4

Do góry