reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze maleństwa - pediatra, problemy, radości, jak rosną nasze pociechy

reklama
A my mamy te jeansowe huggisy co Gabrysia tylko ze numer 4,bo Marcel ich nie wykorzystal jak robil w pampki.U nas huggisy tez sie nie sprawdzily:-(

Ja uzywam pampers newborn 3 rzeczywiscie sprawdzilam w Polsce ich nie ma :eek: a czemu? Sa idealne gdy malec wyrosnie z 2 .Niedlugo wracam do Pl cyba musze zrobic zapasy:-D

zrob duze zapasy :tak: bo w Polsce juz ciezko o dobre pampersy :-p

antar mnie huggiesy nie podeszly :-p tez je przesikiwal :eek:

larkaa ale nie wiem jakim cudem Pampers 3 sa tak zlej jakosci jak te rozmiar 2 byly idealne :tak: no u nas maciek tez z nich wyrosl - bede tesknic za takimi dobrymi pieluszkami. Mam nadzieje ze uda sie znalesc inne fajne - na razie Dada z Biedronki

Mysia nie martw sie ;-) tez dlugo nie zauwazalam postepow z podnoszeniem sie a wczoraj maciek po raz pierwszy uniusl glowe podpierajac sie na raczkach :-D co prawda nie powtorzyl tego wyczynu, ale widac dzieci potrafia z dnia na dzien zaskoczyc umiejetnosciami

Bylam wczoraj z Luiza na szczepieniu i zniosla to niezbyt dobrze:-(Steka od wczoraj i plakala prawie caly dzien a miala taka biegunke ze szok.Jak jej zdjelam pieluche do zmiany to az fontanna kupy prysnela na sciane:baffled:.Prawie nic nie je:-(Teraz zasnela bidula .Mam nazieje,ze dzisiaj bedzie lepiej.
Jeszzce na dodatek Marcel mi od przedwczoraj goraczkuje i wymiotuje.W sumie nie ma duzego kaszlu i kataru a tutaj taka temperatura wysoka 39 stopni.Cala noc z glowy:wściekła/y:

My idziemy na szczepienie z Maksem we wtorek, na drugą dawkę. Aż się boję. Dzieci podobno po tej drugiej częsciej gorączkuja.

reklama
my używaliśmy już różnych pieluch były pampersy, dada, teraz mam labell brat mi kupił w InterMarschu są ok i mam jeszcze huggis ale premium bo szwagierka mi mówiła że te clasic są do bani a tak wogóle u nas jest taki sklep co sprowadzają pieluszki z niemiec jak pampersy tylko są pakowane w woreczki bez nadruku i są super jak wykorzystam te co dostałam a mam na jakieś 4 m-c:rofl2::rofl2::rofl2: to się przerzucę na tamte

Do góry