zapmarta
Karolkowa mama
wiewióreczka to jedź i daj znać co z tą przepukliną. Lepiej to sprawdzić.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
pisaliśmy o tym kilka stron wstecz, ale widzę że wy juz chyba po szczepieniu. I jak szczepiłaś małego na rota?Dziewczyny powiedzcie mi czy szczepiłyścei swoje dzieciaczki na rota wirus?
hmmm jak to? Przez 5 tyg. nic nie przytył?...Byliśmy w ogromnym szoku jak okazało się że waży 4,065kg, przy wypisie ze szpitala ważył 3,900.
do tego celu służą specjalne woreczki . Należy dziecko podmyć i przykleić taki woreczek i czekać aż zrobi.No chyba, że ci lekarz zalecił do kubeczka siusiać.Kasikk, jak małej pobieraliście mocz??? Słyszałam, że to nie lada wyzwanie. W niedziele będziemy z mężem próbować...
antar mnie też się wydaje , że to nie kryzys. Po prostu mała Zosia ci się przejada.A ja mam kryzys laktacyjny ciąg dalszy. Wczoraj byłam zmęczona płaczem Zosi że na wieczór sama zasnęłam przy karmieniu. Brodawki mi już odpadają, Zosia non stop mi siedzi na cycu. Przystawiam ją a ona zamiast jeść momentalnie zasypia i budzi się po kilku minutach i dalej je. Mleczko się zbiera szybciej, tyle że ona zaraz po zjedzeniu od razu ulewa i to bardzo duże ilości, no i potem szybko jest głodna. W nocy pomagałam jej laktatorem żeby tego mleka więcej pynęło, ale chyba nie w tym problem. O 4 po karmieniu odciągnęłam ok 100 ml.
Ja lapie za boczki buzi i robie taki dziubek i wkraplam;-)Jeszcze jedno pytanko, Jak wy wkraplacie dzieciom devikap? Ja nie mogę sobie z tym poradzić. Wczesniej mialam w kapsułkach.