reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze maleństwa - pediatra, problemy, radości, jak rosną nasze pociechy

Biedny Maks:-( Miki - zrób badania jakie tylko się da...

A ja wpadłam ostrzec... kilka dni temu zrobilam dla nas zupę na kostce Winiary - młoda pośliptała, jak jedliśmy, rano jej pieluszka tak nieprzyjemnie pachniała... podejrzewałam, ze po tym... wczoraj moja mama jej do zbyt gęstej zupki dała dosłownie dwie łyżki swojej - tez na takiej kostce - nie musialam pytać, czy dawała bo rano poczułam ten sam zapach w pieluszce... jakie to musi być badziewie... nerki chyba tego nie przetwarzają z przyjemnościa... :confused:

ahaa- i moje dziecko boli brzuch po jajku - wczoraj dostała żółtko do zupy i noc była piekłem - od piątej dziś już nie śpię...
:sorry2:

Ja od piatej nie spie juz kilka dni z rzedu :sorry2: Po pieknych i przespanych nocach na Nurofenie czas przyszedl na wiercenie sie i poplakiwanie przez sen. Do piatej rano do szostej wierci sie z boku na bok, podnosi sie i znow pada na poduszke - wszystko przez sen :sorry2: No wiec i ja nie spie, wstaje i robie mu mleczko a wtedy jest spokoju ol godziny. Po czym wstaje chetny do zabawy ok 6.30 :dry:

Martussa no te kostki to nic dobrego dla dziecka... sam tluszcz, sol i glutaminian sodu :-p Maciek raz zjadl troche takiej zupy ale nie zauwazylam nic niepokojacego. Poza tym juz kilka razy jadl mieso z rosolu gotowanego na kostkach rosolowych i tez dobrze sie czul.

reklama
No to ja się wam pochwalę co moje dziecię mówi. Od ostatniego mojego chwalenia doszło beee. Czyli jednym słowem nie mamy z czym do was startować <hahaha>. Bardzo dobrze idzie mu mówienie "ma" co oznacza nie ma. No i NIE, to umie rewelacyjnie.

Hej dziewczyny.
Ktoś jeszcze nie chodzi?
Bo mnie pomału zaczyna to wkurzać, Kalina ma już 13 miesięcy i w ogóle nie zamierza chodzić. Nawet nie lubi być prowadzona za ręce. Czy to wina tego, że jest chuda i ma chude nogi czy co? Sama nie wiem.

Ostatnia edycja:
O właśnie, jeszcze mi się przypomniało...
Z młodą większość dnia spędzamy w salonie w którym są śliskie parkiety. Nosi skarpetki z ABS-ami. Czy powinnam jej kupić kapcie skoro nie chodzi?

larkaa ja mysle, ze nie potrzebuje kapci... moja chodzi, ale kapci jej jeszcze nie ubieram tylko w skarpetach smiga no i w ogóle bez kapci czuje sie bardziej komfortowo, choc czasem jej na troche ubieram, niech sie przyzwyczaja...

reklama
Miki No po prostu brak mi słów!!!!!!!! co za konowały ci lekarze!!! Biedny Maxiolek :( Ale musiałaś się zestresować :(

Na pewno wyrośnie z tej krzywizny. Trzymajcie się cieplutko i dużo całusków dla Maxika :*:*:*
:wściekła/y::wściekła/y:
MASAKRA miki
Hej dziewczyny.
Ktoś jeszcze nie chodzi?
Bo mnie pomału zaczyna to wkurzać, Kalina ma już 13 miesięcy i w ogóle nie zamierza chodzić. Nawet nie lubi być prowadzona za ręce. Czy to wina tego, że jest chuda i ma chude nogi czy co? Sama nie wiem.

larkaa nasze dzieci jak zawsze na końcu ale nie martw się w innych dziedzinach będą pierwsz . Niko ma kapcie a też chodzić mu się nie chce, a mówić to tylko mówi tata mama i beeee

Do góry