reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE MAJOWE SLONECZKA!! Tu sie mozesz przywitac

Tak Lilith, dzis zaczyna sie 12 tydz :) Jestem taka szczesliwa, ze dotrwalam w lezeniu az do dzis i mam nadzieje, ze wytrwam dalej i ze niunia pod serduchem ma sie dobrze.

Ewe26, ja niestety sie nie znam, wiec Ci nie pomoge :(, ale za 1,5 godzinki bedziesz juz od lekarza wiedziala co i jak.

Program na National znam juz na pamiec, ogladalam kiedys premiere - chyba jakos w czerwcu. Mam nagrany ten film na kas4ecie i co tydzien, dwa wlazcam go sobie i ogladam co sie dzieje w danym i przyszlych tygodniach :)

reklama
ewe ja akurat na tym sie nie znam...ale napisz nam co i jak jak bedziesz juz w domciu!!!
Ja pije teraz na sile sok z burakow...beeee z jablkiem :( ale dla fasolki wszystko!
Ja sie smuce bo niemam jak ogladnac...a moze ktoras da rad emi to nagrac na dvd?lub na komputer?

właśnie dziewczyny, może któras ma ten filmik na kompie, wtedy dałoby się ściągnąć
Jejku zaraz wychodze do gine, chyba umrę z niepokoju. Trzymajcie za mnie kciuki.

dziewczyny pomocy mam straszny katar i nie wiem co juz robić. Próbowałam jeść czosnek i cebule, ale nie pomaga cieknie z nosa że hej. Co może mi pomóc?

Musisz uzbroić się w cierpliwość za 2 dni przejdzie taki bardzo silny - a potem da się żyć. Ja jeszcze piłam miksturę 0,5 cytryny i 4 łyżki do zupy miodu wymieszane z gorącą wodą -może być - da się wypić. Zadnych lekarstw nie brałam - bo się bałam.

Kup sobie kropelki Inhalol i zrob spbie inhalacje - mi zawsze pomagalo.
a znacie jakas sposob na zly humor? Kurcze zaczelam dzis sie ostro nudzic i bardzo tesknie za mezem. Jutro ma przyjechac i ju sie nie moge doczekac... :(

cze :laugh: właśnie wróciłam od gina i wszystko jest ok. Dzidzius ma 3,5 cm i jest zdrowy jak ryba. zaraz wyśłe fotke z usg i sobie zobaczycie :laugh:
ale jestem szczęśliwa :D

ewe26 to super a co z tym moczem bo ja tez mam złe wyniki a do gin ide dopiero we wtorek?
Co do kataru właśnie wypiłam miksture z cytrynką i miodem, oby pomogło.

reklama
ewe znam ta radosc po usg i po wiadomosci, ze wszystko jest w porzadku!!!Ale duzy dzieciaczek juz, co . Moj bobas jest tydzien mlodszy od Twojego, wiec tak blisko 3cm powinien juz miec?co nie?oj trzeba madre ksiazki poczytac!!dziewczyny!!!dajce mi namiary na madra ksiazke o ciazy, porodzie, opiece nad dzieckiem, nie musi byc wszystko w jednym. i jesli znacie wydawnictwo, to bardzo bym prosila rowniez o podanie wydawnictwa, bo ja musze przez internet zamawiac, inaczej sie nie da, bo tu w londynie, to raczej pol ksiazki nie kupie. A wjez ang to sobie moge czasopisma poczytac, ale ksiazke, oj nie nie. wole spokojnie po polsku czytac...

Do góry