reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE MAJOWE SLONECZKA!! Tu sie mozesz przywitac

reklama
kurcze ale sie namieszalo znowu,siedze juz chyba godzine i chce sie plapac o co tu chodzi,uff zmienili mi haslo,a dlaczego???wszystko jest jakies dziwne zas trzeba sie przyzwyczaic,a tak sie cieszylam,ze mam chwilke aby z ami poklikac

cześć, ale się porobiło... człowiek wraca po tygodniu i niczego nie może znaleźć... gdzie jest taki fajny przycisk "pokaż odpowiedzi na twoje wątki?" żeby nie trzeba było po całej liście latać... i czemu to się tak długo ładuje... i w ogóle tamto było fajniejsze

Witajcie
Strasznie przepraszam że tak szybko przestalam zaglądać na BB.
Otóż przyjechali moi rodzice , posiedzieli parę tygodni ..... no a jak już mój tato usiądzie do neta to koniec - można tylko pomarzyć aby dotknąć klawiatury ;)
Co u nas ?
Grześ robi się coraz fajnieszy - niestety co mnie bardzo wkurza to , to że ledwo zacznie gurzyć to zaraz czkawki dostaje , zaczyna się wściekać , piszczy , później przeistacza się to w krzyk no i nerwy mam na wierzchu :((
Ale generalnie jest dobrze.
Zajęlam się też pracą - tzn. sprzedaję pościel dla dzieci ... zawsze troszkę można dorobić :)
Jak będę miala porobione zdjęcia - zaproponuję ją i Wam :)
A teraz niestety zmykam bo chyba Grześ się obudzil :( ;)
Do uslyszenia :)

PS - czyżby forum zmienilo szatę graficzną ?!

reklama
a mi sie coraz bardziej podoba, jest duzo fajnych ulatwien, chocby wlasnie szybkoa odpowiedz, a nowe odpowiedzi w danym temacie sa zaznaczone takim malym niebieskim kwadracikiem, wystarczy w niego kliknac i przenosi cie na posty ktorych sie nie widzialo, podoba mi sie ikonka gg ktora pokazuje czy ktos jest dostepny czy nie, cos jeszcze mi sie podobalo ale zapomnialam co :)

Do góry