reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE MAJOWE SLONECZKA!! Tu sie mozesz przywitac

no gluszek powiem ci,ze ja jak to przeczytalm to tez mi sie tak glupio zrobilo
WSTETNE BABY WYLAMUJECIE SIE CO,NIELADNIE
WRACAC MI AN FORUM BO WAS TU BRAK I TESKNIMY

reklama
Głuszek mi tez przykro ze jestem WSTRĘCIUCHA nie kocham Cię juz jestem obrazona ;) ;) :laugh: bo to ze mi sie nie chce nie znaczy ze was nie lubie bo jesteście jak moje przyjaciółki, tylko oznacza : jestem zmęczona ,padnieta ,mam juz wszystkiego dość i po co wylewac zale?

tylko heksa maxin za mna tesknia ty juz nie???? ;) ;) :laugh: a Abryz tez nie zapomniała bo chociaz maile mi pisze :) :) :)

oj Głuszek Głuszek :( :( ;) ;) :laugh: :laugh: ;D ;D :-* :-* :-* :-* O0 O0 O0 O0

A mi się zesrał komputer i teraz tylko na chwilę uprosiłam męża o laptopa. Zaraz muszę zmykać.
Niestety, nie zawsze można zagnieździć się na bb na dłużej.
Kate, Ty wiesz, że pamiętam :laugh: :laugh: ;) i niech ta Twoja chandra już się zmywa :D

no ja tez mialam do nadrobienia duzo i nie wchodzialm, a MAxin mnie zmobilizowala, wiec juz teraz bede nawet a troche zagldac, a jak mam zaleglosci to trudno , Wybaczcie, jesli cos przeocze:)

ja jak wrócę do pracy - to zawsze dla was znajde czas - wieczorkami - no i dłuższe pogaduchy w sobotę i niedzielę rano - jak wszyscy śpią ;D

mi się głupio zrobiło bo ja was traktuje jak przyjaciółki a w realu mam dużo znajomych co nie znaczy że sa oni dla mnie kims lepszym niż wy - czasem to się nawet z wami czuje bardziej związana. mam np. przyjaciólkę - i ona tez siedzi na bb i cześciej przez bb sie komunikujemy niż nirmalnie (oan mieszka pod Krakowem i nie zawsze jest czas i mozliwość się spotkać a tak to osbie tu mozemy pogadac). Ja tam lubię tu zagladać i dlatego mi sie przykro zrobiło, ale co tam taka już jestem dupa sentymentalna ;D

Ja staram sie zaglądac codziennie nie zawsze uda mi sie coś napisac ale czytam codziennie
czasem nie brak czasu ale złośliwości męza który nie chce dac godzinki wolnego nie pozwalają z Wami pogadac. A jak
mała śpi to cięzko bo my na parteze a komp. na piętrze i trzeba latac a to nie zawsze sie udaje.
Ale Jestem z Wami

ja tez jestem ale znowu robota dzis sie odezwała no zgon poprostu

Abryz tak niech spada dzieki ;D ;D ;D ;D :-* :-* :-* :-* :-* :-*

NAJWAZNIEJSZE,ZE SIE ODZYWACIE MOJE DROGIE,W KONCU TROCHE PRZESZYLYSMY RAZEM,SZKODA BY BYLO,ABY FORUM UCIECHLO

ALE NIE DOPUSCIMY DO TEGO PRAWDA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Prawda :) musimy się trzymać razem :) to że w ciąży mialyśmy więcej czasu niż teraz to jest zrozumiałe ale ja nadal was potrzebuję :*

Do góry