reklama
Głuszek mi tez przykro ze jestem WSTRĘCIUCHA nie kocham Cię juz jestem obrazona :laugh: bo to ze mi sie nie chce nie znaczy ze was nie lubie bo jesteście jak moje przyjaciółki, tylko oznacza : jestem zmęczona ,padnieta ,mam juz wszystkiego dość i po co wylewac zale?
tylko heksa maxin za mna tesknia ty juz nie???? :laugh: a Abryz tez nie zapomniała bo chociaz maile mi pisze
oj Głuszek Głuszek :laugh: :laugh: ;D ;D :-* :-* :-* :-* O0 O0 O0 O0
tylko heksa maxin za mna tesknia ty juz nie???? :laugh: a Abryz tez nie zapomniała bo chociaz maile mi pisze
oj Głuszek Głuszek :laugh: :laugh: ;D ;D :-* :-* :-* :-* O0 O0 O0 O0
abryz
MAJOWA MAMA'06
A mi się zesrał komputer i teraz tylko na chwilę uprosiłam męża o laptopa. Zaraz muszę zmykać.
Niestety, nie zawsze można zagnieździć się na bb na dłużej.
Kate, Ty wiesz, że pamiętam :laugh: :laugh: i niech ta Twoja chandra już się zmywa
Niestety, nie zawsze można zagnieździć się na bb na dłużej.
Kate, Ty wiesz, że pamiętam :laugh: :laugh: i niech ta Twoja chandra już się zmywa
T
Tamarunia
Gość
no ja tez mialam do nadrobienia duzo i nie wchodzialm, a MAxin mnie zmobilizowala, wiec juz teraz bede nawet a troche zagldac, a jak mam zaleglosci to trudno , Wybaczcie, jesli cos przeocze
mi się głupio zrobiło bo ja was traktuje jak przyjaciółki a w realu mam dużo znajomych co nie znaczy że sa oni dla mnie kims lepszym niż wy - czasem to się nawet z wami czuje bardziej związana. mam np. przyjaciólkę - i ona tez siedzi na bb i cześciej przez bb sie komunikujemy niż nirmalnie (oan mieszka pod Krakowem i nie zawsze jest czas i mozliwość się spotkać a tak to osbie tu mozemy pogadac). Ja tam lubię tu zagladać i dlatego mi sie przykro zrobiło, ale co tam taka już jestem dupa sentymentalna ;D
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
Ja staram sie zaglądac codziennie nie zawsze uda mi sie coś napisac ale czytam codziennie
czasem nie brak czasu ale złośliwości męza który nie chce dac godzinki wolnego nie pozwalają z Wami pogadac. A jak
mała śpi to cięzko bo my na parteze a komp. na piętrze i trzeba latac a to nie zawsze sie udaje.
Ale Jestem z Wami
czasem nie brak czasu ale złośliwości męza który nie chce dac godzinki wolnego nie pozwalają z Wami pogadac. A jak
mała śpi to cięzko bo my na parteze a komp. na piętrze i trzeba latac a to nie zawsze sie udaje.
Ale Jestem z Wami
reklama