reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

NASZE MAJOWE SLONECZKA!! Tu sie mozesz przywitac

reklama
Witaj Annamaria - no to mamy najstrszego dzieciaczka na majówkach - spoko ja niby majówka a Mraysia sie urodizła 9 VI i nikt mnie nie wyrzucił z majówek ;D ;D ;D ;D

znam Głuszek. W ogole końcówka ciąży powinna być zakazana przez wzgląd na szkodliwy wpływ stresu mamy na dziecko. Toż to każdy dzień zawierał czynnik stresogenny:). Bo to wiadomo było czy te skurcze to właściwe itd., itp. Ja już tydzień wcześniej porodówkę zaliczyłam, a potem noc na patologii-ale trauma. A i tak jeszcze święta w domu zaliczyłam i dopiero po Zośka się zdecydowała. Ale be oxy się nie obyło

reklama
ja raz 3 i raz 3 - koszmar :(
Witaj annamaria - podaj swoje dane do listy, to Cie dopisze (dodaj na kiedy mialas termin porodu - bo tak jest lista ulozona ;) - zepchniesz mnie z pierwszego miejsca?) A racje masz - nie ma jak u majowek - ja przez cala ciaze bylam z nimi mimo terminu kwietniowego :)

Do góry