reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE MAJOWE SLONECZKA!! Tu sie mozesz przywitac

My naszego bejbika planowaliśmy na 6 czerwca (06.06.06)-fajna data. Ale teraz nie chce mi się tyle czekać ;D, chce już!!!

reklama
Cześć dziewczyny!
Dawno mnie nie było! Właściwie krótko po śmierci taty - jakoś tak od marca przestałam zaglądać na forum. Cały czas pracowałam - do końca kwietnia - rano i po południu. Nie miałam więc zabardzo czasu. Właściwie to 4 maja też jeszcze byłam w pracy. Potem przez kolejny tydzień gromadziłam dokumentacje do awansu zawodowego nauczyciela, bo potem nie wiem czy mała da mi coś porobić, a nie chcę sie stresowac i wolę cały czas poświęcic jej. Od początku mja jednak nadrabiam wszystkie wątki, ale dopiero teraz sie odzywam. Pozdrawiam raz jeszcze! (przepraszam,że się tak rozpisałam)

Hej Mandarynka, ja co prawda z czerwcówek ale jedziemy na tym samym wózku bo i ja walczę z dokumentacją do awansu a mały już na wylocie :D Też walczyłam żeby nie być cały maj na zwolnieniu żeby zaliczyć staż..a nie było to już takie proste, zwłaszcza że pracuję w innej miejscowości i dojeżdżam do pracy. Powodzenia i trzymaj się dzielnie po tym badanku :)

reklama
Do góry