reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

NASZE MAJOWE SLONECZKA!! Tu sie mozesz przywitac

My naszego bejbika planowaliśmy na 6 czerwca (06.06.06)-fajna data. Ale teraz nie chce mi się tyle czekać ;D, chce już!!!

reklama
Cześć dziewczyny!
Dawno mnie nie było! Właściwie krótko po śmierci taty - jakoś tak od marca przestałam zaglądać na forum. Cały czas pracowałam - do końca kwietnia - rano i po południu. Nie miałam więc zabardzo czasu. Właściwie to 4 maja też jeszcze byłam w pracy. Potem przez kolejny tydzień gromadziłam dokumentacje do awansu zawodowego nauczyciela, bo potem nie wiem czy mała da mi coś porobić, a nie chcę sie stresowac i wolę cały czas poświęcic jej. Od początku mja jednak nadrabiam wszystkie wątki, ale dopiero teraz sie odzywam. Pozdrawiam raz jeszcze! (przepraszam,że się tak rozpisałam)

Hej Mandarynka, ja co prawda z czerwcówek ale jedziemy na tym samym wózku bo i ja walczę z dokumentacją do awansu a mały już na wylocie :D Też walczyłam żeby nie być cały maj na zwolnieniu żeby zaliczyć staż..a nie było to już takie proste, zwłaszcza że pracuję w innej miejscowości i dojeżdżam do pracy. Powodzenia i trzymaj się dzielnie po tym badanku :)

reklama
Do góry