reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE MAJOWE SLONECZKA!! Tu sie mozesz przywitac

Trininlov, witam z ukontentowaniem :-)

Mój mąż, niestety, nie cierpi zakupów i o to są największe kłótnie. W sklepie wytrzymuje z 20 minut, a potem zamierza uciec. Szkoda, że ubranka dziecięce nie są na półkach ze śrubokrętami itp. Może by dłużej wytrzymał. :-)

reklama
Trininlov witaj. Zagądaj do nas jak najcześciej i napisz cos o sobie w wątku Coś o nas
Mój mąż nianawidzi zakupów. Oczywiście teraz nie ma wyjścia i jeździ ze mną ale ja nie lubię z nim jeździć bo jak widze juz jego minę jak wchodizmy do hipermarketu to mi sie wszytskiego odechciewa. Natomiast zawsze grzecznie nosi zakupki na 1 piętro :)

ja wolę sama na zakupy jezdzic bo z Mackiem to nigdy nie zdaze niczego wybrac a jak widze jego nieszczesliwa mine to mi sie od razu zakupow odechciewa. Ja to musze pochodzic, poogladac, powybierac a on by od razu pierwsze lepsze z brzegu bral i wychodzi :)

A ja chcialam powiedziec, ze jestem z nas dumna, ze tak fajnie sie trzymamy watkow :) Przynajmniej wiadomo o co chodzi od razu :)
Bo na niektorych ;) "miesiacach" tak wcale nie jest ;)
buziaki za to :)

No prosze, Olenka27, GRATULACJE!!!i tak dluuugo wytrzymalas, podziwiam ;D Ja nie bylam w stanie sie oprzec ani zagladaniu co tez tam jest miedzy tymi malymi nozkami, ani zapytaniu lekarza. Moze, gdybym usg miala robione rzadziej, byloby latwiej, ale tak :laugh:

reklama
Do góry