reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE MAJOWE SLONECZKA!! Tu sie mozesz przywitac

A ja mam takie troche durne pytanie. Po pierwsze to zrobiłam sobie chłopiecy suwaczek ale zauwazyłam ze te suwaczki z lafamebonita...nie przeskakuja na nastepny dzien... :-[ Nie wiecie czemu ? A po drugie to nie raz probowałam zrobic 3 suwaczek ślubowy i nic z tego nie miesci mi sie ilosc znakow. Jakim cudem niektore z was maja po 3 suwaki ???

reklama
Angie pousuwaj z przodu kawalek tekstu z kazdego suwaczka - tam gdzie jest http i tylko adres strony, bo to daje tylko tyle, ze jak sie najezdza na suwaczek myszka, to sie lapka pokazuje i mozna przejsc do strony, z ktorej suwaczek masz, a przeciez to niepotrzebne. Poza tym niektore adresy suwakow sa krociutkie a niektore bardzo dlugie - musisz wybrac jakies takie z krotkimi ;)

Co do tej strony z tymi suwaczkami to ja wlasnie dlatego sobiego zmienilam choc bardzo mi sie podobal:(:( czasem nawet o 3 dni nie przeskakiwal:(

ooo mi chyba tez nie przeskoczyl :( ale mimo to jest sliczny i nawet jako ozdoba moze byc :)

abryz milej imprezy z babelkiem ;) hehe tylko nie przesadz z tym imprezowaniem :) Moja 100-dniowka miala miejsce 2 tygodnie temu, ale maly nawet nie przypomnial :) i zwyczajnie zapomnielismy :) dopiero po fakcie spojrzalam na suwaczek :) no ale za pozno na imprezke :) hehe, chcialam mu zrekompensowac to witaminkami (pomarancze), ale nie jest przekupny :) obrazil sie i kopal jedynie w nocy :) charakterek po mamusi ;)
pozdrawiam :)

Hehe... tak sobie spojrzałam na pierwsza stronke zeby sprawdzic czy moj Aleks juz dopisany i tak zauwazyłam pewna smieszna rzecz ;) Lilith, tam gdzie jest dziewczynka jest coreczka a tam gdzie chłopczyk jest chłopczykiem, czemu nie synkiem? ;) Nie zeby to miło jakies tam znaczenie i zebym sie czepiała. Tylko pytam z ciekawosci :)

reklama
Do góry