reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze majowe dzieciątka ( poród, szpital, pobyt w domku)

HEKSA,BASIEK,HELUNIA kazdy porod inny,ciesze sie,ze wszystko poszlo dobrze i urodzilyscie zdrowe maluszki.Jak natura jest nieobliczalna,niektore kobiety rodza tak szybko,a niektore sie mecza,ale najwaznjiesze,ze jestescie zdrowe i nie bylo kaplikacji,a bol szbko sie zapomina.PRAWDA ;D

JA mam nadziej,ze juz niedlugo znajde czas aby opisac swoje przezycia ;)

reklama
Kasiunia mam podobne doświadczenia... i też byłam zaskoczona po pierwsze że tak szybko po drugie że nie było aż tak źle jak sie nastawiałam

HELLO:)KATE I KROPECKA NO OBIJACIE SIę DZIEWCZYNY:)))))))MOJA KINIA DZIś SKOńCZYłA TYDZIEń...PORóD I ALLES OPOWIEM JAK BęDę MIAłA CZAS...CZYLI JAK MężULEK PóJDZIE DO PRACY,A TERAZ MAM PYTANKO...STRASZNIE BOLą MNIE PLECYNA DOLE,KOłO KOśCI OGONOWEJ PO LEWEJ STRONIE...TO TAKI BóL PROMIENIUJąCY DO NOGI...MA KTóRAś COś TAKIEGO???BOLI JAK CHOLERA,LEDWO CHODZę I NIE WIEM CO ROBIC:((((((((POZDRAWIAM

BIEDRONA TY ZDRAJCO ZOSTAWIŁAŚ NAS :( :( :( :(
;) ;) ;D ;D ;D ;D ;D
może jak urodze to tez bede miec taki ból
może byc tak ze wysunął ci się jakiś kręg i uciska nerw leż jak najwięcej :)

ja mam takie bóle przy dyskopatii - musiał ci sie delikatnie dysk wysunąc i ci uciska na nerw kulszowy. Przy parciu to sie zdaża czasmi

ale to samo sie naprawi?kazała mi lekarka Kini zaytac pania pipke czy moge jesc ketonal czy jakos tak?a co to jest kate?to bez recepty jest czy z?no powodzeniadziewoje:))))))

ketonal jest na rp
srodek p/zapalny zaraz sprawdze czy mozesz przy karmieniu brać ale watpie biedronko

reklama
danke kate,ale nie planuję szczerze mówiąc nawet brac na to recepty,bo lczę,że mi to samo minie...mijają takie rzeczy same???

Do góry