reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze majowe dzieciątka ( poród, szpital, pobyt w domku)

O kurcze Maxin - moja też tak zrobiła jak ją husiałam dziś w nosidełku - kurcze a ja nie wiedziałam co jej się stało i się przestarszyłam - a to po prostu było ze strachu . Dobrze że to opisałas (tzn, nie dobrze że się biedna Natalka wystraszyła) ale przynajmnije będę wiedziec co takie zachowania oznacza

reklama
Oj buziak dla NAtalii, bedna malenka, wlasnie Hafsa tez jak chce sie ptrzyrtualc a ja ja poloze to tak placze ze az raczki jej sie trzesa, szok normalnie, musze ja podniesc i uspokajac, jak juz sie uspokoi klade ja znowu-do przewiajnia np i znow placze, w ogole zauwazylam ze ona taka nieodlaczna sie stala ze mna, daje slowo ona potrafi sie pobawic z kims ale jakis czas i wtedy nikt juz nie uspokoi jej tylko ja.
Te nasze malenkie kolduniki potzrebuja poczucia bezpieczenstwa bardzo bardzo bardzo moccccnnnoooo!!!

ja z moim kapalam sie do wyjazdu, tam kapal sie w wanience no i teraz narazie tez bo kapie go w tej emulsji oilatum na to uczulenie. jak mu przejdzie z powrotem wrocimy do wspolnych kapieli :)

Tamarunia ja nalewam 2 nakrętki oilatum do wanienki i w tym myję małą włącznie z glowką potem wycieram i tyle :)

ja robię tak jak gunia ale mydlę normlanie mydełkiem w płynie i własnie nie wiem czy w sumie robię dobrze (niby jest napisane na opakowniu że nie trzeba) ale mi się wydaje z mała jakaś brudna będzie bez mydełka - ponadto główeke jej i tak musze myć codziennie szmponikiem

MOJ na szczecie jeszcze miesci sie do wanienki ale nie wiem co dalej jak wyrosnie bo mamy prysznic :( narazie nic nie wymyslilam hehe
kupie chyba wielka miednice

reklama
głuszek, lepiej mydła do oilatum nie używać bo właśnie zetrze tą warstwę która powstaje dzięki oilatum. brudna napewno nie bedzie :)

Do góry