O kurcze Maxin - moja też tak zrobiła jak ją husiałam dziś w nosidełku - kurcze a ja nie wiedziałam co jej się stało i się przestarszyłam - a to po prostu było ze strachu . Dobrze że to opisałas (tzn, nie dobrze że się biedna Natalka wystraszyła) ale przynajmnije będę wiedziec co takie zachowania oznacza
reklama
T
Tamarunia
Gość
Oj buziak dla NAtalii, bedna malenka, wlasnie Hafsa tez jak chce sie ptrzyrtualc a ja ja poloze to tak placze ze az raczki jej sie trzesa, szok normalnie, musze ja podniesc i uspokajac, jak juz sie uspokoi klade ja znowu-do przewiajnia np i znow placze, w ogole zauwazylam ze ona taka nieodlaczna sie stala ze mna, daje slowo ona potrafi sie pobawic z kims ale jakis czas i wtedy nikt juz nie uspokoi jej tylko ja.
Te nasze malenkie kolduniki potzrebuja poczucia bezpieczenstwa bardzo bardzo bardzo moccccnnnoooo!!!
Te nasze malenkie kolduniki potzrebuja poczucia bezpieczenstwa bardzo bardzo bardzo moccccnnnoooo!!!
T
Tamarunia
Gość
Kropecka a ty splukujesz oilatum czy jak?jak uzywasz o?bo ja kupilam dzis i nie wiem w sumie jak najlepiej.
ja robię tak jak gunia ale mydlę normlanie mydełkiem w płynie i własnie nie wiem czy w sumie robię dobrze (niby jest napisane na opakowniu że nie trzeba) ale mi się wydaje z mała jakaś brudna będzie bez mydełka - ponadto główeke jej i tak musze myć codziennie szmponikiem
kasiaczek82
Majowa Mama 2006
MOJ na szczecie jeszcze miesci sie do wanienki ale nie wiem co dalej jak wyrosnie bo mamy prysznic
narazie nic nie wymyslilam hehe
kupie chyba wielka miednice
kupie chyba wielka miednice
reklama