reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze majowe dzieciątka ( poród, szpital, pobyt w domku)

Ja Was podziwiam jak tak szybko mozna myśleć o następnym???
Ja co prawda męk porodowych nie przezyłam ale to co mam z małą
a wszczególności okres ciązy wspominam nie najlepiej
Ja owszem chce drugia ale pod dwoma warunkami
1.Nie bedzie brzucha,tycia i dolegliwości
2. rodzi mąz ja nie chce.
A zgadzam sie na opieke i karmienie i wszystko co siewiąze z dzidzią od 1-go dnia jej zycia.

Jak któras wie jak to zrobić to poprosze o podpowiedz bo inaczej bede miała jedynaczke ;D ;D

reklama
hahaha rozumiem,ze o juniora chodzi:)))))
a co do znieczulenia to wiecie co...przy pierwszym porodzie jeszcze przed nim dostalam zasrany dolargan,ale tylko 50 i nigdy więcej bym tego nie wzięła,zzo był anestezjolog,alem się posrajtała ze strachu i nie chciałam...a przy drugim porodzie od razu powiedziałam,ze dolarganu za chiny nie wezmę,niechaj mi nie proponują nawet:)a zzo jak przyszłam do szpitala miałam 4 cm a jak o nim pomyślałam, t miałam 9 i too late:)i super się czułam po 2 porodzie bez znieczuleń żadnych

ja jeszcze 2 tygodnie temu nie myślałam o dziecku, a po porodzie to była pewna ze Marsyai będzie jedynaczką a teraz.... ::) ::) ::) 8) 8) 8) 8) tylko musze aktywnoąść seksualną wznowić hehe bo tak to nic z tegio nie będzie ;) ;) ;) ;D ;D ;D

kurcze, to jest strasznie dziwne jak szybko to wszystko sie zapomina. ja tez juz nie mam nic przeciwko nastepnemu dzidziusiowi :)

A ja miałam taki łatwy i krótki poród i to bez żadnych znieczuleń, że przy drugim też nic nie będę brała. Naprawdę nie spodziewałam się, że tak bezproblemowo przejdę poród :) :) :)

reklama
Też tak mówiłam po urodzeniu Piotrka. Jak sobie pomyślę o narodzinach Jakuba, to mi włosy dęba stają i zaczyna boleć miednica. Brrryyy. Krótko było, ale treściwie :)

Do góry