reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze kochane 9 miesięcy, czyli ciążowy kogel mogel :-)

reklama
Kici Natalce bardzo się podoba tańczy aż jej loki podskakują:-D

hahahaha kochana jest ;-) przekażę mężowi że rośnie mu fanka :-p

zielona oni właściwie na nikim się nie wzorują :-D mój mąż pisze sam teksty i wymyśla muzę, a później rtazem to dopracowywują. ulubione zespoły mojego małża to Bush, Pearl Jam i Nirvana :-)

Ja przy tym pierwszym kawalku czulam sie jak przy utworach Dezertera, drugi to tak troche WLochatym polecial... Pewnie tak mi sie skojarzylo... Czasem mysle sobie, ze mimowolnych skojarzen zwyczajnie nie da sie uniknac. Niemniej jednak fajnie chlopaki graja :D

kici ja tak czułam, że Twój mąż coś ma w sobie artystycznego ;-)
Katik bejbik cudowny jak się śmieje, ale to przerażenie w jego oczach aż mi się udzieliło

oooj tak salamandra on jest na maxa artystą :-D życie z artystą nie jest łatwe, ale za to bywa ciekawe :-)

Ale macie talenty fajne w rodzinie.Moi bracia tez mieli kiedys zespol.Jeden gral na perkusji drugi na organach i grali na weselach.Super to im szlo,ale potem jeden poszedl do wojska drugi sie ozenil i reszta zespolu tez cos tam i sie rozpadlo.Ale pamietam te czasy kiedy w garazu siedzieli i cwiczyli.Uwielbialam to.

reklama
Do góry