reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze kochane 9 miesięcy, czyli ciążowy kogel mogel :-)

reklama
Po 40 latach małżeństwa mąż przygląda się żonie:
- Kochanie, 40 lat temu mieliśmy tanie mieszkanie, tani
samochód, spaliśmy na sofie i oglądaliśmy TV w 10-calowym, czarno
białym telewizorze, ale za to, co noc spałem z cudowną 25-letnią dziewczyną.
Teraz mam dużą willę, piękny samochód , olbrzymie łóżko
i telewizor plazmowy, ale sypiam z 65-letnią kobietą.
Wydaje mi się więc, że nie wywiązujesz się z naszej umowy ...
Na to żona, która nigdy nie traci zimnej krwi:
- Kochanie! Znajdź sobie cudowną 25-letnią dziewczynę,
a ja sprawię, że znowu będziesz mieszkał w tanim mieszkaniu,
jeździł tanim samochodem, spał na sofie
i oglądał TV w 10-calowym, czarno-białym telewizorze

Przychodzi Maniuś do domu:
- Mamo, żenię się!
- Jak ona ma na na imię?
- Roman.
- Maniuś, Roman to przecież chłopiec!
- *****, coście się wszyscy uparli - w przyszłym tygodniu Romuś kończy
czterdzieści lat, a wszyscy w kółko chłopiec i chłopiec...!

nie obejrze.
Wronka piszesz, ze ktos sie znecal nad dzieckiem... Nie wiem, moze jestem jebnieta, ale uwazam ze skurwysyny krzywdzace dziecko powinny podlegac najwyzszej karze. Tlumaczenie, ze pobil, ale nie zabil jest ****a warte, bo takie "tylko pobicie" zostawia slad na cale zycie. To samo tyczy sie jakiejkolwiek innej formy znecania sie nad dzieckiem.

nie obejrze.
Wronka piszesz, ze ktos sie znecal nad dzieckiem... Nie wiem, moze jestem jebnieta, ale uwazam ze skurwysyny krzywdzace dziecko powinny podlegac najwyzszej karze. Tlumaczenie, ze pobil, ale nie zabil jest ****a warte, bo takie "tylko pobicie" zostawia slad na cale zycie. To samo tyczy sie jakiejkolwiek innej formy znecania sie nad dzieckiem.

też tak uważam...nie ma żadnego, ale to zadnego usparwiedliwienia.....

Czytalam na fejsie ,ze super niania juz się wzięlła za tą sprawe. Jest więc szansa,ze odpowiedni ludzie zajma się suką i chlopiec trafi w dobre ręce...oby...

ja tez tego nawet nie chce ogladac... nie moge po takim czyms spac, i tez bym zabila golymi rekami takiego co sie nad dzieckiem zneca... juz mam ciary na ciele a co dopiero jakbym ten film zobaczyla...
wogole mysle ze nie powinnysmy tutaj takich rzeczy zamieszczac, zrobmy lepiej z tego watku watek przyjemny... i zamieszczajmy tylko fajne rzeczy z ktorych mozna sie np posmiac albo cos nowego, ciekawego...
co wy na to?

to ja też podziękuję, nie obejrzę. Mi fikcyjne historie w filmach fabularnych psychę rozwalają, wiec szerokim łukiem omijam takie. A autentyczne wydarzenia... tu też zacytuję zieloną :
skurwysyny krzywdzace dziecko powinny podlegac najwyzszej karze

Obejrzyjcie link Agnieszki. Takie to uwielbiam. popłakałam się ze śmiechu:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry