reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze imionkowe typy

reklama
Ming, no a mi dla odmiany bardziej pasuje Marcin ;-)

Minka, wybraliście przepiękne imiona dla malutkiej!

Ming, a mi Dawid sie okropnie podoba ;-) gdyby nie mial tak na imie moj maz :rofl2: to ktores dziecie byloby Dawidem na pewno!
ale Marcin tez fajnie :tak:

ja natomiast mam problem z drugim imieniem.. w ogole pomyslu nie mam.. ;-) ostatnio chcialam nawet Maksymiliana na Kaspiana (z okazji narnii :-p) przemianowac, a od porodu zastanawiam sie, czy nie nazwac go Gustaw Maksymilian, albo Maksymilian Indiana (z okazji Jonesa mojego kochanego ;-) ) :rofl2::rofl2::rofl2:

tak wiec ja poprosze o jakies sugestie, bo pociazowe hormony odwalaja mi niezla kielbase w glowie, hehehehehehhe :-D :-D :-D

No do Maksymiliana trudno coś dobrać:-). Nie wiem co lepsze krótkie czy długie np Maksymilian Jan czy Maksymilian Aleksander, żeby się tylko w kratkach zmieściło :-D.
Co do mnie to już mi się myśleć i zastanawiać nie chce :no:. Teraz czekam na objawienie jakieś ale nic nie nadchodzi :no:. Jeszcze mam chwilę na zastanowienie. Praktycznie zostałam z tym sama bo P się "ulitował" i zostawił dla mnie. No nie wiem czy to takie dobre bo ja taka niezdecydowana jestem :laugh2:.

mi sie w ogole bardzo Aleksander podoba, tylko zeby nie mowili Olo, bo szlag ;-)
ale do Maksia musi byc teraz cos krotkiego.. pojecia nie mam, musze jakis kalendario dobrac.. mi tez malz pozwolil wybrac, hehe, laskawca sie znalazl :dry: :-D

Aenye, mój synuś to Maksymilian Tomasz (Tomasz po tacie).
Drugi będzie Mikołaj Aleksander (Aleksander "po mamie" bo jestem Aleksandra a straciłam nadzieję na córeczkę!)

A my dalej nie mamy imienia dla dziecka tzn mamy ale nie zgadzamy sie z mezem.Wpadlo mi do glowy jeszcze jedno imie Klaudia......co wy na to ? Chyba psauje do Vanesski :) A na drugie Weronika :) Klaudia Weronika B.....as

Do Vanesski to by pasowło Laura ,Amanda lub może Sara?
Jak myslisz???
Wkońcu musisz coś wybrać (choć wiem ,że nie łatwo)ale jak bedziesz w szpitalu to jakoś do dziecka mówic trzeba:-p
I jeszcze mi się Weronika podoba i Natasza -tak ma nasza Nelka na drugie:tak:

Kathy ja chcialam wogole Nikole,malzonek Sandre.I tu sie nie zgadzamy wiec dlatego mamy problem. Typowo polskie imie moze byc tylko jako drugie.Laura odpada bo jest juz w rodzinie,Sare tez nie .....

reklama
Do góry