reklama
..aenye
Mama grudniowa'06
Ming, a mi Dawid sie okropnie podoba ;-) gdyby nie mial tak na imie moj maz to ktores dziecie byloby Dawidem na pewno!
ale Marcin tez fajnie
ja natomiast mam problem z drugim imieniem.. w ogole pomyslu nie mam.. ;-) ostatnio chcialam nawet Maksymiliana na Kaspiana (z okazji narnii ) przemianowac, a od porodu zastanawiam sie, czy nie nazwac go Gustaw Maksymilian, albo Maksymilian Indiana (z okazji Jonesa mojego kochanego ;-) )
tak wiec ja poprosze o jakies sugestie, bo pociazowe hormony odwalaja mi niezla kielbase w glowie, hehehehehehhe
ale Marcin tez fajnie
ja natomiast mam problem z drugim imieniem.. w ogole pomyslu nie mam.. ;-) ostatnio chcialam nawet Maksymiliana na Kaspiana (z okazji narnii ) przemianowac, a od porodu zastanawiam sie, czy nie nazwac go Gustaw Maksymilian, albo Maksymilian Indiana (z okazji Jonesa mojego kochanego ;-) )
tak wiec ja poprosze o jakies sugestie, bo pociazowe hormony odwalaja mi niezla kielbase w glowie, hehehehehehhe
Ming
Fanka BB :)
No do Maksymiliana trudno coś dobrać:-). Nie wiem co lepsze krótkie czy długie np Maksymilian Jan czy Maksymilian Aleksander, żeby się tylko w kratkach zmieściło .
Co do mnie to już mi się myśleć i zastanawiać nie chce . Teraz czekam na objawienie jakieś ale nic nie nadchodzi . Jeszcze mam chwilę na zastanowienie. Praktycznie zostałam z tym sama bo P się "ulitował" i zostawił dla mnie. No nie wiem czy to takie dobre bo ja taka niezdecydowana jestem .
Co do mnie to już mi się myśleć i zastanawiać nie chce . Teraz czekam na objawienie jakieś ale nic nie nadchodzi . Jeszcze mam chwilę na zastanowienie. Praktycznie zostałam z tym sama bo P się "ulitował" i zostawił dla mnie. No nie wiem czy to takie dobre bo ja taka niezdecydowana jestem .
..aenye
Mama grudniowa'06
mi sie w ogole bardzo Aleksander podoba, tylko zeby nie mowili Olo, bo szlag ;-)
ale do Maksia musi byc teraz cos krotkiego.. pojecia nie mam, musze jakis kalendario dobrac.. mi tez malz pozwolil wybrac, hehe, laskawca sie znalazl
ale do Maksia musi byc teraz cos krotkiego.. pojecia nie mam, musze jakis kalendario dobrac.. mi tez malz pozwolil wybrac, hehe, laskawca sie znalazl
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
A my dalej nie mamy imienia dla dziecka tzn mamy ale nie zgadzamy sie z mezem.Wpadlo mi do glowy jeszcze jedno imie Klaudia......co wy na to ? Chyba psauje do Vanesski A na drugie Weronika Klaudia Weronika B.....as
Kathy_24
Mamusia Neli i Oliwierka
Do Vanesski to by pasowło Laura ,Amanda lub może Sara?
Jak myslisz???
Wkońcu musisz coś wybrać (choć wiem ,że nie łatwo)ale jak bedziesz w szpitalu to jakoś do dziecka mówic trzeba
I jeszcze mi się Weronika podoba i Natasza -tak ma nasza Nelka na drugie
Jak myslisz???
Wkońcu musisz coś wybrać (choć wiem ,że nie łatwo)ale jak bedziesz w szpitalu to jakoś do dziecka mówic trzeba
I jeszcze mi się Weronika podoba i Natasza -tak ma nasza Nelka na drugie
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Kathy ja chcialam wogole Nikole,malzonek Sandre.I tu sie nie zgadzamy wiec dlatego mamy problem. Typowo polskie imie moze byc tylko jako drugie.Laura odpada bo jest juz w rodzinie,Sare tez nie .....
reklama
Podziel się: