reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze hobby, ćwiczenia, diety - wszystko dla nas

Hello Co do krwawienia to do 8 tygodni coś tam się może sączyć, a potem karmiące piersią mają spokój z krwawieniami :tak:;-)

reklama
A ja dzis poszlam na spacer. Musialam zmienic otoczenie, zeby nie zwariowac. Tylko co z tego, jak caly czas, zamiast myslec o czyms innym, to myslalam, czy Matteo placze i chce jesc, czy spi:cool2: Ale jak wrocilam zastalam spokoj i cisze w domu. A z okazji mojego spaceru, odwazylam sie wyjac moje jeansy sprzed ciazy i weszlam w nie slicznie:tak:;-) jakies 2 kilogramki musze tylko zrzucic:cool2:
O Ty małpo:-p Mi zostało tylko 15:-D:-D:-D O dżinsach mogę zapomnieć:cool2:

Ja powiem że mnie do M ciągnie(już nie mówie jak M do mnie hehe) no ale jak i u was ten strach(no ale co się dziwic co niedawno też rodziłam)te szwy nie wiem ile zostało czy coś zostało z rozpuszczalnych bo te nierozpuszczalne mam już ściągniete:tak:no ale sam fakt że mnie tam szyto i kurcze powiem że jak tak patrze na to miejsce gdzie miałam te szwy nierozpuszczalne az cirki przechodza i nie wiem te 6 tyg.bite będe czekać...:cool:
Ja o tym nawet nie myślę:no: Z Szymem jeszcze po pół roku od porodu czułam ból przy stosunku:baffled: Spróbujemy gdzieś za miesiąc, może tym razem będzie lepiej:tak:

ja jestemponad 3 tygodnie po porodzie i nadal mi coś tam leci - jednego dnia bnardzo malutko a drugiego dnia spowrotem czerwień ze mnie płynie :) ale do 6 tygodni mam nadzieje się unormuje bo już patrzeć na podpaski nie moge !!!

My byłyśmy dziś w Kościele. Troszkę się bałam jak Mała zareaguje na głośne śpiewy i gre na organach. Nie umiałam wyjść z podziwu, Karolina całą Mszę przespała jak mały aniołek :)
Wczoraj zakomunikowałam mojemu M, że kochać będziemy sie dopiero jak będziemy chcieli 2 dziecko, a on mi na to, że to nie jedyna dziura. Uśmiałam się jak nigdy. Juz to widze jak dobiera się do mnie od drugiej strony. Szybciej by na mnie zwymiotował. U nas nie ma lekko. My sie nie zabezpieczamy, i nie wyszliśmy na tym źle. Dopiero po 3 latach wpadliśmy ( tak właściwie to uznaliśmy, że czas najwyższy na dziecko). Gumki odpadły na samy początku, bo po nich wszystko mnie swędziało, tak samo jak po plastrach, a po tabletkach przytyłam 10 kilo.U nas najlepszą antykoncepcja jest jej brak :)

my dzis tez bylysmy na spacerku:-) ale mala zadowolona byla,a jak wrocilam to pierwszy raz oba cycki na raz zjadla i jeszcze malo bylo;-)
szkoda tylko ze u na s tak kiepsko odniezone...mała skakała w wózku przez te śniegi.no ale pierwszy spacer zaliczony!:tak:

Dziewczyny czy Was tez jeszcze czasami tak pobolewa brzuszek?
kurcze mnie dzisiaj tak boli jakbym miała okres jutro dostać - coś mnie kłuje w okolicach jajnika - nie wiem czy to normalne ze w połogu pobolewa brzuszek czy może mam zacząć sie martwić?

Mi właśnie dzisiaj tak bolało ale zaraz po tym jak się zaczeło szłam kupke zrobić i potem jeszcze pobolewało ale teraz nie wiem czy powodem tylko kupka była bo ogólnie codziennie się wypróżniam ale nie bolał tak brzuszek:dry:

reklama
Ponoc czasem tak boli, bo macica sie obkurcza...
Mnie kilka dni po porodzie okropnie bolał, a teraz tylko czasem i o wiele lzej... :tak:

Do góry