reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze hobby, ćwiczenia, diety - wszystko dla nas

Kaja kiedy ubrałaś spodnie po cc? jak długo mam się wietrzyć w tych siatkowych gaciach i ruskiej koszulinie?:sorry2:już naprawdę mam dość, szew zdjęty, robi się strupek, a ja marzę o spodniach na tyłku!:-D

reklama
Kaja kiedy ubrałaś spodnie po cc? jak długo mam się wietrzyć w tych siatkowych gaciach i ruskiej koszulinie?:sorry2:już naprawdę mam dość, szew zdjęty, robi się strupek, a ja marzę o spodniach na tyłku!:-D
Szczerze mówiąc nosze leginsy - codziennie i od dawna. Nie pamietam.. chyba z 2 dni w domu nosiłam jeszcze siatkowe - nie dłuzej. Spokojnie już je wywal ;-)i zacznij sie ubierac.:tak:

sylwia,kochanie.. ja widzę dokładnie tyle samo :tak: a przed ciążą widziałam 55kg ..
żeby czuć się w pełni usatysfakcjonowana muszę teraz zrzucić około 13-15kg.

JA zakładam, w lutym zwalić 3 kg. Nie wiem jak to zrobię.....ale kurna muszę, bo się załamię:wściekła/y:ja nawet się nie przyznam, ile mam, ale 65 to moje niespełnione marzenie od nie wiem kiedy. Kiedyś tyle ważyłam......:szok:

reklama
A ja ostatni raz ważyłam się 2 dni po porodzie zeszło mi 6,5 kg więc jeszcze 3,5 nie stety nie mam jak tego skontrolować bo moja waga odmówiła posłuszeństwa :zawstydzona/y: chyba muszę zlecić mężowi kupno nowej bo mnie strasznie ciekawość zżera :-D

Do góry