reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze hobby, ćwiczenia, diety - wszystko dla nas

reklama
Mi się waga zatrzymała 4dni po porodzie :baffled: a podobno jak się karmi piersią to tak szybciutko leeeci w dół!!!! :confused::confused::confused::confused::confused: u mnie się niestety nie sprawdza ta teoria. Jedziemy na samym cycu, ja jestem zabiegana od rana do wieczora, a od 1,5tyg ani grama nie zgubiłam :-( jeszcze z 2tygodnie i zacznę sobie trochę ćwiczyć.

witam was swiezo upieczone mamusie :)
zajmuje sie robieniem buzikow i czapecze na szydelku i mam do sprezdania takie kompleciki ewentualnie jeszcze moge zrobic bialo blekitne albo same blekitne buziki czy czapeczke .

jesli ktoras mama by byla chetna prosze o wiadomosc na priva

cena bucikow: 11 zl
komplecik 22 zl

różowe buciki : 8-9 cm
niebieskie: 9 cm
zielone: 10cm

Załączniki

• blekit.jpg
    blekit.jpg
    35,2 KB · Wyświetleń: 37
  • roz .jpg
    roz .jpg
    30,4 KB · Wyświetleń: 32
na mojej wadze też 65kg widnieje. Mam zamiar jak najszybciej zrzucić 10 które mi zalega przez ciąże i kolejne 5 żeby poczuć się lepiej :)
U nas karmimy butelka, bo z cyca nic nie leci.
Zanim wyjdę na spacer i po powrocie mam nie małe ćwiczenia, bo muszę wnieść lub znieść na 4 piętro wózek. Na szczęście da się go rozłożyć. Więc najpierw lecę ze stelażem, później z gondolą, a na końcu z Karoliną.I to sam po powrocie :)

Ja mam bardzo zły dzień :dry: z niczym nie daje rady...
Waga stoi w miejscu...do dupy...
Zaczęła mi się sesja...jestem wykończona...mały już jest na etapie, że nie chce ciągle spać...a ja mam dziś tyle nauki, że nie wiem jak to ogarnę...
Ludzie mają już napisane po 2 rozdziały pracy licencjackiej... a ja? Nawet planu nie mam...a ocene muszę z seminarium dostać :dry: co za wał...
Jak mnie wszystko denerwuje...ocipieję...:wściekła/y:
Zaczęłam już ćwiczyć, na razie spokojnie co drugi dzień...z resztą nawet czasu nie mam żeby co dzień porozciągać się, albo brzuszki porobić...
Robię brzuszki ale te niepełne. to znaczy tylko głowę unoszę, cała bym się nie podniosła...z resztą trochę się boję...w końcu jestem po cc ...:baffled: ale też coś działają te brzuszki, bo po 2-óch dniach miałam zakwasy...:-p idę się uczyć, bo wieczorem jeszcze teście chcą się wprosić...:dry:

ja jestem na razie 9 kg na minusie.. Zostało mi jeszcze z 15 kg:-( Mam nadzieje że spokojnie zejdzie, szczególnie że dietkę staram się trzymać i słodyczy nie jem..

I też dzisiaj pierwszy raz wyglądam jak człowiek - ubrana, uczesana i umalowana:-D

reklama
Mi z ciąży zostało 2 kg, ale najchętniej to bym zrzuciła jeszcze 10, no minimum 5 wtedy bym się czuła najlepiej, tylko cholercia jak to zrobić jak ćwiczyć się nie chce bo leń się odzywa:-(

Do góry