reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze hobby, ćwiczenia, diety - wszystko dla nas

:-D:-D:-D właśnie przyszedł mój płaszczyk, w końcu mogę sie dopiąć ;-)planuje wywijac w nim od teraz do końca ;-)
dscn8339q.jpg

dscn8336.jpg

PASIBRZUCH śliczny:-)ile dałaś za niego kurcze i to też dobry na zime:-)nie wiem na ile jest ocieplany ale ja i tak jeżdże autem z M a na spacer ze synkiem to coś by się wykombinowało lub grube swetry i potem ten płaszczyk:-)
Albo mi cos nie wyświetla albo ja nie widzę zdjęcia tego płaszczyka, bo go nie ma??:cool2:

reklama
Pasibrzuch, super płaszczyk :-)
Ja się ostatnio cieszyłam, że w obydwa jesienne płaszczyki się jeszcze mieszczę ... a tu zima :szok:
Nawet nie wiem, gdzie mam zimowy płaszcz :eek: pewnie się nie załapał na przeprowadzkę i mieszka gdzieś w szafach u rodziców :zawstydzona/y:poszukiwania czas zacząć :tak:

Nasz dzielny pan listonosz nie dał się zamieciom i właśnie dostarczył zapas kremików odstraszających rozstępy :-) A już się bałam, że nie zdąży przed końcem ostatniej butelki :szok:

Ja wyjęłam płaszcze z zesżłego roku na tą dzisiejszą zimę i okazało się że mam luzik:tak: Także ulga bo nie trzeba nic kupowac;-)

Zakupy świetnie :) Sama ostatnio zastawiam się jakie buty kupić. Ale póki co nadal chodzę w swoich obcasach.
Z zakupów to tyle co ostatnio kupiłam sobie szlafrok w Tesco za 69 zł do szpitala. Bo mój aktualny nie nadaje się. No i w sumie tyle co bluzkę z długim rękawem kupiłam w sklepie.

Ostatnia edycja:
reklama
Patrysia świetne buciki :tak:

kurcze mnie ciekawi czy wejdę zimą w moje kozaczki bo nogi mi puchnąć zaczęły ale odkąd mam pończochy na nogach to przestały zobaczymy jak później będzie może pozostaną mi adidasy a ja mam płaszczyk elegancki ciekawe jak to będzie pasować do siebie :sorry2:

Do góry