reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze hobby, ćwiczenia, diety - wszystko dla nas

sie robi!!
zakupy lumpeksowe :D :
bluzka nr 1

bluzka nr 2

rybaczki

kurteczka :)

powiem że super udało ci się kupić i za takie pieniądze:tak::-)

Ja mam załamkę z butami. Normalnie nosiłam 41 a teraz się okazało że mi chyba nogi urosły i nie miałam żadnych butów. Wyłaziłam po sklepach i kupiłam . W sklepie wydawały się dobre a teraz nie mogę ich rozchodzić:szok: Także do stycznia będę łazić w klapkach:-D

no takie uropki ciąży nogi niestety puchną:sorry2:ja mam rozmiar 38 a jak w pierwszej ciąży już pod koniec chciałam kupić buty sobie na wesele moje siostry to nietety ale nawet 40 nie pasowała jedynie baletki :tak:tak więc naprawde lepiej niskie i wygodne teraz na zime ja mam buty tzn.kozaczki na obcasie ale nie wysokim bo ta podeszwa jak bojki wygladają co akurat będzie mi fajnie bo teraz sa nieco luźniejsze bo kupowałam je jak byłam grubsza tak na początku pierwszej ciąży ale jednak też stwierdzamy że M kupi mi adidasy takie cieplejsze i takie wysokie że nawet wyższe niż kostka takie wiecie bokserskie adidasy już miałam takie kupione i byłam zadowolona bo ciepło i nawet w zimnie w takich chodziłam i bynajmije będzie mi wygodnie:tak:

reklama
Ja kupiłam w zeszłym roku takie: BADURA~SYMPATEX SKORA~IMPREGNAT GRATIS 38(i1047 (720429271) - Aukcje internetowe Allegro, troszkę inny model ale są super ciepłe i nie przemiękają, a do samochodu to mogą być krótkie, strasznie rozpaczałam bo kupiłam za duże a jak chciałam wymienić to nie było już mniejszego rozmiaru, za to na tą zimę będą akurat, bo jak przymierzyłam długie kozaki to w łydce nie dopina się zsuwak.:-(

dziewczyny super te wasze ciuchy. ja musze wkońcu kupić sobie spodnie, bo narazie to mam 1 parę spodni ciążowych i jedne dzinsy w które się jeszcze mieszczę

reklama
Do góry