reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze hobby, ćwiczenia, diety - wszystko dla nas

Dzewczyny poradźcie jakiej firmy lub jaki najlepiej kupic biustonosz do karmienia.Może kupiłyście coś wartego polecenia np na allegro to podzielcie sie ze mną info bo mam z tym problem:sorry:

reklama
Ja kupuję miseczkę większą troszkę, bo z C mi się wylewają piersi już, a jeszcze dojdzie mleczko w piersiach, więc kupuję D, a w obwodzie pod piersiami tyle co mam (w ciązy mi poszło z 6 cm w szerz i się zastanawiam czy jak urodze mi się zejdzie czy nie, ale zanim się zejdzie to troche potrwa, a w za ciasnym się nie będę męczyć)
A i zdecydowałam się na Alles od tego sprzedawcy:
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
A drugi taki po domu zastanawiam się nad Canpolem u tego sprzedawcy:
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro

Dzewczyny poradźcie jakiej firmy lub jaki najlepiej kupic biustonosz do karmienia.Może kupiłyście coś wartego polecenia np na allegro to podzielcie sie ze mną info bo mam z tym problem:sorry:
Ja miałam z tryumpha i bardzo sobie chwalę, świetne zapiecia:tak: Co do rozmiaru to ja kupiłam większy bo na razie biust mam miękki, a jak zaczęłam karmienie z Szymem to zrobiły mi się nabrzmiałe balony

Ja miałam z tryumpha i bardzo sobie chwalę, świetne zapiecia:tak: Co do rozmiaru to ja kupiłam większy bo na razie biust mam miękki, a jak zaczęłam karmienie z Szymem to zrobiły mi się nabrzmiałe balony

Labamba, w tu można dostać rzeczy triumpha czy kupowałaś w PL? Ja też planuję zrobić stanikowy zakup, a myślę, że zainwestować trochę warto i jeszcze ładnie wygląda.

Ja ostatnio kupiłam sporo rzeczy. Mąż kazał kupić płaszcz, bo w swoim już dziwnie wyglądałam, kupiłam dwie koszule nocne, szlafrok, ciepłe skarpetki. Tylko z butami mam problem, bo mi się stopy przestają mieścić w moich butach, o oficerkach ukochanych mogę zupełnie zapomnieć.:-( I nie wiem, czy kupować jakieś buty tylko na dwa miesiące, czy się przemęczyć w tym, co mam.

Pierwszy jaki kupiłam to właśnie firmy alles ale musiałam odesłać bo straszne namioty.
Mam problem z rozmiarem bo przed ciążą w normalnych biustonoszach miałam 75 C a teraz (tez jeszcze w tych standardowych biustonoszach) mam 85 D bo inne mnie duszą w klatce :-(.I teraz nie bardzo wiem jak przenieśc te wymiary na biustonosze do karmienia bo jak kupiłam ten z alles na 80 D to głowe mogłabym nakryć.
Czy Wy kupujecie niezmienione rozmiary sprzed ciąży tylko ,ze do karmienia(bo one chyba mimo wszystko są większe) ?
Czy od nowa dobieracie rozmiar?
:eek::eek::eek::eek::eek::eek:
Labamba triumph ma fajne te biustonosze ,ale pod ładniejszą bluzkę z dekoldem to już odpadają.A poza tym drogie strasznie.U nas kosztują około 80 zł.Biorąc pod uwage ,że trzeba miec kilka na zmianę to szkoda mi kaski.
Taki mi sie podoba.http://moda.allegro.pl/item797867286_biustonosz_roxy_do_karmienia_80_d_nowosc.html

Ostatnia edycja:
reklama
Pierwszy jaki kupiłam to właśnie firmy alles ale musiałam odesłać bo straszne namioty.
Mam problem z rozmiarem bo przed ciążą w normalnych biustonoszach miałam 75 C a teraz (tez jeszcze w tych standardowych biustonoszach) mam 85 D bo inne mnie duszą w klatce :-(.I teraz nie bardzo wiem jak przenieśc te wymiary na biustonosze do karmienia bo jak kupiłam ten z alles na 80 D to głowe mogłabym nakryć.
Czy Wy kupujecie niezmienione rozmiary sprzed ciąży tylko ,ze do karmienia(bo one chyba mimo wszystko są większe) ?
Czy od nowa dobieracie rozmiar?
:eek::eek::eek::eek::eek::eek:
Labamba triumph ma fajne te biustonosze ,ale pod ładniejszą bluzkę z dekoldem to już odpadają.A poza tym drogie strasznie.U nas kosztują około 80 zł.Biorąc pod uwage ,że trzeba miec kilka na zmianę to szkoda mi kaski.
Taki mi sie podoba.BIUSTONOSZ ***ROXY*** do karmienia 80 D NOWOŚĆ! (797867286) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

SercaDwa, przed ciążą to ja miałam marne 75B, więc to nie biust tylko śmiech.:crazy: Wiadomo, że piersi w ciąży rosną, dlatego trzeba kupić większy rozmiar. Czytałam, że do karmienia staniki najlepiej kupić ok. 36 tygodnia ciąży. Uwierz, że warto trochę grosza zainwestować, bo trzeba to często prać, więc lepiej wydać trochę więcej, ale żeby nie wyglądało jak szmata po kilku praniach. Ja przy synku miałam z h&m i byłam zadowolona, ale jakość oceniam na średnią. Z allegro bym biustonosza nie kupowała, chyba że wcześniej w sklepie przymierzysz.

Do góry