reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze hobby, ćwiczenia, diety - wszystko dla nas

Asiowo śliczne:tak:
ja jeszcze w polar się dopinam a potem mam nadzieję że przejdę od razu w płaszczy zimowy nie chce kupować nic na chwilę szkoda mi kasy :rofl2:

reklama
Ja też nad kurtką musze pomyśleć i to szybko bo nie mam nic - jak jest cieplej to jeszcze polar, albo cieplejszy swererek. Mam zimowy płaszczyk, ale on jeszcze jest na mnie za duży (będzie na grudzień i styczeń) . I już kombinowałam, żeby guziki przeszyć, ale to nic nie daje. Bo jest o jakieś 15 cm za szeroki .
albo musze szybciej przytyć;-):-D

Ostatnia edycja:
:-D:-D:-D właśnie przyszedł mój płaszczyk, w końcu mogę sie dopiąć ;-)planuje wywijac w nim od teraz do końca ;-)
dscn8339q.jpg

dscn8336.jpg

Ostatnia edycja:
PASIBRZUCH śliczny:-)ile dałaś za niego kurcze i to też dobry na zime:-)nie wiem na ile jest ocieplany ale ja i tak jeżdże autem z M a na spacer ze synkiem to coś by się wykombinowało lub grube swetry i potem ten płaszczyk:-)

super płaszczyk ;-)
ja narazie mam tylko jesienny, jakos zimowym się nie przejmowałam... wydaje mi się, ze małó będę spracrować a jak już to autem gdzieś myk... ;-)

Pasibrzuch, płaszczyk rewelacja!!!

Hura!!! U mnie problem kurteczki właśnie się prawie sam rozwiązał:-D
Poszłam do carefoura na zakupy, patrze, a tam cały wieszak na środku sklepu z kurtkami "końcówki serii za 18,99 PLN" No i tak długo szukałam, aż znalazłam.
Może nie jest ciążowa, tylko w większym rozmiarze niż do tej pory nosiłam.Ale na miesiąc- dwa będzie, bo później to już powinien być na mnie dobry ten płaszczyk zimowy, który mam.;-):-D Trzeba sobie jakoś radzić i kombinować :)

Ostatnia edycja:
reklama
Ja nie kupowałam kurtki w większym rozmiarze, bo wtedy musiałabym z S przejść na L (teraz wchodze w M) i bałam się, że w brzuchu będzie ok, a rękawy po kolana :-D a w tym płaszczyku wyglądam jak bombka :-);-)

Do góry