reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze hobby, ćwiczenia, diety - wszystko dla nas

Ostatnia edycja:
reklama
to nie są drogie? :szok:
za niższą cenę to ja mam 100% bawełny i sprawdzoną firmę :tak:
a gdzie pisze że to nie 100% bawełny ? bo ja nie widzę ?

cena mi się wydaje ok bo nie kosztują 100zł a 40zł a na allegro z przesyłką kupuje się w ciemno za tyle i to nie ciekawe a tu można zobaczyć jak wygląda :tak: ....u nas w sklepach kosztują około 100zł niestety a te babcine z falbankami pod szyją to 60zł ;)

Ostatnia edycja:
Mi M dokupił na szybkiego do szpitala jak leżałam koszule za 20 zł.:tak:i do dzisiaj ją mam i lubie ją nosić bo jest bardzo wygodna i taka fajna(pomimo gdzie ja za koszulami tak nie jestem):tak:a taka specjalną do karmienia hmm ojej już nie pamietam to napisze tak ze było to gdzieś w tych granicach 45-50 zł.:tak:i taka fajna bo niebieska w różowe serduszka i napisy I LOVE ME na czarno z kokardka różową(bo ogólnie te dla karmiących matek specjalne koszule sa takie słodkie):-)

Ja dziś zaszalałam w sklepie z ciążówkami. Kupiłam sobie eleganckie spodnie z tuniką pod którą można założyć bluzkę koszulową, bluzkę oczywiście też. No i kupiłam drugą parę spodni dżinsowych. Mąż trochę był przerażony kwotą jaka zapłaciłam przy kasie, ale to z mojej pensji.

Co do koszul do szpitala to dostałam od ciotki dwie prawie nie używane wiec nie potrzebuje już kupować.

Wronek to zaszalałaś :tak:;-)

ja chyba pomału się w spodnie będę musiała zaopatrzyć bo będzie coraz zimniej a ja ciepłych nie mam :no:

A mnie wczoraj babki w sklepach dobijały. Poszłam sobie na spacerek i po drodze zaglądnęłam do paru sklepów tylko rozejrzeć się co mają ciekawego. Bo przydałaby się jakaś kurteczka i w dwóch sklepach babki do mnie: " W większych rozmiarach też mamy":baffled: :szok: Odpowiedziałam, że szukam czegoś ciązowego, a nie w większym rozmiarze:wściekła/y: I już odechciało mi się szwędania po sklepach:baffled:

Andzia pewnie jakby miała zakryć brzuszek zwykła kurtka to musiała by być większa i może to miały na myśli sprzedawczynie heh :sorry2:

a ja wczoraj poszłam na zakupy i spotkałam się ze spojrzeniami napaleńców na bój biust :wściekła/y: zabiła bym takiego dziada jeszcze jak centralnie się gapi i tego nie ukrywa do tego coś pod nosem uradowany buczy :wściekła/y:

reklama
Andzia pewnie jakby miała zakryć brzuszek zwykła kurtka to musiała by być większa i może to miały na myśli sprzedawczynie heh :sorry2:

a ja wczoraj poszłam na zakupy i spotkałam się ze spojrzeniami napaleńców na bój biust :wściekła/y: zabiła bym takiego dziada jeszcze jak centralnie się gapi i tego nie ukrywa do tego coś pod nosem uradowany buczy :wściekła/y:
Gosiu ,spokojna jestes ,bo ja to bym go strzeliła:tak:

Do góry