reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze hobby, ćwiczenia, diety - wszystko dla nas

reklama
Morkaja tez kurteczki nie posiadamna ciąże a już zaczyna sie robic chlodno. poki co to mam bezrękawnik ale juz na ostatnie miesiace to nie mam pojecia co zaloze. szkod ami wydawac kasy na kurtke wktorej pochodze 2-3 mies..chyba ze od mamy cos pozycze bo jest sporo wieksza ode mnie;-)

A ja dzis zaszalam zakupowo,nakupilam swetrow,shirtow,szalow,paskow..wlasciwie maz szalal;-)Wszystko mu sie podobalo,na szczescie ma dobry gust:-)I takie rzeczy wybieral,ze beda i na po ciazy.Tak sprytnie uszyte;-)

hej Dziewczyny :)

co do kurtek na okres ciąży fajne sa tego typu - grzybek - nie mają guzików na brzuchu więc rozchodzi sie kurta wraz z wzrostem brzusia - mam własnie taka i jestem bardzo zadowolona

~ ELEGANCKI GRZYBEK - PALTO ~ RETRO ~ nowy L (725604101) - Aukcje internetowe Allegro

fajna ale jednak nie na zime:sorry:bardziej na teraz:sorry:ja coś wykombinuje tak jak wcześniej pisałam bo szkoda mi kasy po porodzie to wole coś kupić dla siebie a nie na te 3 miesiące:tak:

Rzeczywiście fajna, ale ja bym zimą w niej zamarzła ;-) Hehe.. Zimę się jakoś przechodzi w tym co mam:) Fakt , żę lepiej jest kupic coś dla siebie po porodzie. :-)

fajna ale jednak nie na zime:sorry:bardziej na teraz:sorry:ja coś wykombinuje tak jak wcześniej pisałam bo szkoda mi kasy po porodzie to wole coś kupić dla siebie a nie na te 3 miesiące:tak:
Ja chyba jednak kupię coś takiego, tylko w wersji zimowej, jest w kolekcji Happy Mum, tylko muszę się wybrać do sklepu i poprzymierzać. Szczerze mówiąc wolałabym całą zapinaną taką kurtkę, tylko rozszerzaną na dole...

Hej dziewczynki
Wpadlam pochwalic sie nowym nabytkiem. Troche sie nachodzilam za jakimkolwiek odzieniem i wkoncu trafilam na to. Jest w pasie sciagane wiec po ciazy tez sie przyda

S8000774.jpg

reklama
Do góry