reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze fotki :)

akkm- nie dobra ty zaczelam marzyc o coruni i kiteczce o jaaaa obdarowana szczesliwa tylko u Mikolaja cos jej sie nie podobalo :)
mitaginka- z marchewka racja ;) moj nie przepada , a slicznie wygladacie lee dziewczyny Tysiulka mamusiowo tatusiowa jest ;p;D

reklama
Zem nie wiedziala o tej marchewce :szok: Ja swojej sama robie obiadki i zawsze marchewke daje :eek: Siet!!

Akkm z tego co kojarze ten ubior Mikolaja jest oryginalny, tzn chyba pierwszy Mikolaj, kotry byl [chyba] biskupem takie wdzianko mial. Te co teraz sa - same czerwone, to terazniejsze podrobki! Wiec sie ciesz, ze z taki prawdziwy Mikolaj Was nawiedzil :p
A Corcia ladna, no ale chyba troche sie bala Mikolaja, co?? ;-)

mitaginka, moim zdaniem Tysia podobna bardziej do mezula! :-) Sliczne obie! :-)

Dziewczyny jakie wasze maleństwa już duże! Zębate, stojące i raczkujące!!!! Prześliczni wszyscy i do kochania tylko:)))

Przypominamy się z naszą Oleńką:)
S1190001.jpgS1190050.jpg

akkm na ostatnim zdjęciu niezłą Maja ma minkę, niezbyt zadowoloną :-D

a o tej marchewce też nie wiedziałam :crazy:

a co do podobieństwa Tysiuli... tym razem nie pytałam do kogo podobna, to po co mnie wkurzacie, że do małżą????? :wściekła/y::-D:angry::szok::-D

reklama
Do góry