reklama
andariel
mama super dwójki :]
o, alexandra - jaki dziarski Oli! supertaką ma minę zawadiaki trochę, nie?
nela - córeńka wygląda prześlicznie i również nic bym nie zmieniała, kombinowała - szkoda zachodu, kasy - masz strój bardzo wytworny, w sam raz na taką okazję (jak sobie przypomnę w czym chrzciliśmy naszą Ninkę to mi wstyd jak Wasze cudeńka oglądam); a co ze zmianą imienia?
nela - córeńka wygląda prześlicznie i również nic bym nie zmieniała, kombinowała - szkoda zachodu, kasy - masz strój bardzo wytworny, w sam raz na taką okazję (jak sobie przypomnę w czym chrzciliśmy naszą Ninkę to mi wstyd jak Wasze cudeńka oglądam); a co ze zmianą imienia?
A
asiunia876
Gość
nela nie wymyslaj jest super! I zostaw ten tern w spokoju. :-)
alex Oli jest super slodki az nie chce sie wierzyc ze na swiat przyszedl tak wczesnie ;-)
alex Oli jest super slodki az nie chce sie wierzyc ze na swiat przyszedl tak wczesnie ;-)
..aenye
Mama grudniowa'06
Zdunowice 2011
moje najcudniejsze chlopaki :-)
kolorowe pazurki i w tle piekna okolica :-)
konikowy Filipek :-)
Masio i jego nieodlaczny wakacyjny atrybut:
Buszujacy w zbozu:
jeziorkowo:
rybka, kiedy miala dwa miesiace, ropialo mi oczko i bylem malym gapiszonkiem.. :-)
a tak uroslem i tyle umiem :-) (fioletowa buzka od gencjany - plesniawki)
rzygulinek ;-)
smiechulec:
to w skrocie, jeszcze mase mam fot, ze 3000, kurde ;-) a ile grzybow pieknych, krowek, krolikow i innych zyjatek pouwiecznianych! ile wycieczek! kiedy ja sie wam pochwale nimi to nie wiem ;-)
buzia :-)
moje najcudniejsze chlopaki :-)
kolorowe pazurki i w tle piekna okolica :-)
konikowy Filipek :-)
Masio i jego nieodlaczny wakacyjny atrybut:
Buszujacy w zbozu:
jeziorkowo:
rybka, kiedy miala dwa miesiace, ropialo mi oczko i bylem malym gapiszonkiem.. :-)
a tak uroslem i tyle umiem :-) (fioletowa buzka od gencjany - plesniawki)
rzygulinek ;-)
smiechulec:
to w skrocie, jeszcze mase mam fot, ze 3000, kurde ;-) a ile grzybow pieknych, krowek, krolikow i innych zyjatek pouwiecznianych! ile wycieczek! kiedy ja sie wam pochwale nimi to nie wiem ;-)
buzia :-)
anetka1990
Fanka BB :)
Nela śliczna sukienka i czapeczka:-) Nie zmieniaj nic bo mała wygląda pięknie
Aenye super rodzinka:-) A Feliks jaki pulchniutki i jak już fajnie stopki pcha do buzi:-)
Jankesowa Gracjan rośnie jak na drożdżach i wygląda świetnie:-)
mamusiaDorusia Karolek ma taką urodę po mamie;-) Śliczny jest:-)
Alexandra_73 Oli to cudny chłopak a to zdjęcie jest rewelacyjne:-) Nasz złoty medalista:-)
Aenye super rodzinka:-) A Feliks jaki pulchniutki i jak już fajnie stopki pcha do buzi:-)
Jankesowa Gracjan rośnie jak na drożdżach i wygląda świetnie:-)
mamusiaDorusia Karolek ma taką urodę po mamie;-) Śliczny jest:-)
Alexandra_73 Oli to cudny chłopak a to zdjęcie jest rewelacyjne:-) Nasz złoty medalista:-)
Ostatnia edycja:
andariel
mama super dwójki :]
aenye - super masz chłopaków, a wygląd nastolatki, która jeszcze nie rodziłai jak ładnie stópki odkrywa synek!
A
asiunia876
Gość
aenye cudne chlopaki - az chce mi sie 3ciego hahaha
reklama
aenye jakie piekne chlopaki ,jak swojsko i do tego jakie romatyczna ta chusta!!!
dzieki za wszelkie rady ,nie mam co malej narzucic na ramionaka jakby bylo zimno ,wyglada jak beza bp pod sukienka jest cieniutki polar,no i kapelusik jest w troche innym odcieniu bo od Wojcika( kupiony kiedys przypadkowo.doszyc tam kwiat czy szyc kokarde zeby razem trzymalo sie kupy???( bo kokarda jest juz na sukience) .ale tempo ,heheh 3mac kciuki!!!
buzki dla wszystki
Aenye welcome back!!! barkowalo Cie tutaj!!!lece,aha jaki kawalek potzrebuje wyciac z trenu zeby to moglo sluzyc za kocyk jakby bylo zimno.chodzi mi o rozmiary ,tak zarzucic na ramionka,buziole1111!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dzieki za wszelkie rady ,nie mam co malej narzucic na ramionaka jakby bylo zimno ,wyglada jak beza bp pod sukienka jest cieniutki polar,no i kapelusik jest w troche innym odcieniu bo od Wojcika( kupiony kiedys przypadkowo.doszyc tam kwiat czy szyc kokarde zeby razem trzymalo sie kupy???( bo kokarda jest juz na sukience) .ale tempo ,heheh 3mac kciuki!!!
buzki dla wszystki
Aenye welcome back!!! barkowalo Cie tutaj!!!lece,aha jaki kawalek potzrebuje wyciac z trenu zeby to moglo sluzyc za kocyk jakby bylo zimno.chodzi mi o rozmiary ,tak zarzucic na ramionka,buziole1111!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Podziel się: