reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze fotki :)

i trochę Tymcika:

małpa grzechotka, nie da się ugryźć...
100_5339.jpg

moje dziecię najlepiej zasypia z zającem na twarzy :)
100_5353.jpg

poważny kolo :)
100_5355.jpg

dzisiejsza próba kaszki na kolację
100_5361.jpg100_5362.jpg

reklama
no nie mogę jaki Gracjanek duży, drożdże mu matka dajesz czy cuś? ;-) I widzę że też zakupiłaś śliniaczki z tesco :-D fajne są :tak:.

Sliniaczki z tesco mialam po siostrzencu i sa super wiec tylko czekalam az beda znowu i pedem jechalam kupic ;p kazdy sie o to pyta a to chlop na cycu chowany haha ;p

Jola śliczne dzieciaczki :)

Jankesowa super chłopaczek :)

Ducha fajowe foteczki, taki przystojniacha :) daj znać jak kaszka :)

śliniaczki z tesco też obowiazkowo mamy :)

jankesowa Gracjanek jest boski! prawdziwy facet :-)

Ducha Tymek też super przystojniak! Staś się też wkurza jak mu coś do buzi nie chce wejść :-)widzę debiut kaszkowy za Wami! p. s mam taka samą pościel ;-)

madziarkas zdjęcie z żabą super! jakie ma super oczka:-)

jola musiałam powiększyć zdjęcia żeby zobaczyć czy to prawdziwy pies:-Dwow:-) Liwia super dziewczynka!

Jankesowa Gracja jest już taki duży i jaki fajniutki:)
Ducha Tymek jest boski i jak ładnie je z łyżeczki :)
Pochwalimy się zdjęciami z Chrztu Łukaszka:)

SDC14451.jpg Tuż przed chrztem:)

SDC14480.jpg Z rodzicami
SDC14482.jpgchrzestni i rodzice:)

A tu już z mamą:-)
SDC14488.jpgPTDC0051.jpgSDC14523.jpg

Tu już mniej oficjalnie (wieczorem po chrzcinach)SDC14563.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Ale fajne zdiaciocha dziewczyny! Kazde jedno! :-)
No i jak nam te dzieciaczki rosna... ja juz prawie nie pamietam, jak moja byla taka malusia... :/

Do góry