reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze fotki :)

i trochę Tymcika:

małpa grzechotka, nie da się ugryźć...
100_5339.jpg

moje dziecię najlepiej zasypia z zającem na twarzy :)
100_5353.jpg

poważny kolo :)
100_5355.jpg

dzisiejsza próba kaszki na kolację
100_5361.jpg100_5362.jpg

reklama
no nie mogę jaki Gracjanek duży, drożdże mu matka dajesz czy cuś? ;-) I widzę że też zakupiłaś śliniaczki z tesco :-D fajne są :tak:.

Sliniaczki z tesco mialam po siostrzencu i sa super wiec tylko czekalam az beda znowu i pedem jechalam kupic ;p kazdy sie o to pyta a to chlop na cycu chowany haha ;p

Jola śliczne dzieciaczki :)

Jankesowa super chłopaczek :)

Ducha fajowe foteczki, taki przystojniacha :) daj znać jak kaszka :)

śliniaczki z tesco też obowiazkowo mamy :)

jankesowa Gracjanek jest boski! prawdziwy facet :-)

Ducha Tymek też super przystojniak! Staś się też wkurza jak mu coś do buzi nie chce wejść :-)widzę debiut kaszkowy za Wami! p. s mam taka samą pościel ;-)

madziarkas zdjęcie z żabą super! jakie ma super oczka:-)

jola musiałam powiększyć zdjęcia żeby zobaczyć czy to prawdziwy pies:-Dwow:-) Liwia super dziewczynka!

Jankesowa Gracja jest już taki duży i jaki fajniutki:)
Ducha Tymek jest boski i jak ładnie je z łyżeczki :)
Pochwalimy się zdjęciami z Chrztu Łukaszka:)

SDC14451.jpg Tuż przed chrztem:)

SDC14480.jpg Z rodzicami
SDC14482.jpgchrzestni i rodzice:)

A tu już z mamą:-)
SDC14488.jpgPTDC0051.jpgSDC14523.jpg

Tu już mniej oficjalnie (wieczorem po chrzcinach)SDC14563.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Ale fajne zdiaciocha dziewczyny! Kazde jedno! :-)
No i jak nam te dzieciaczki rosna... ja juz prawie nie pamietam, jak moja byla taka malusia... :/

Do góry